Terug
2- min read 05/11/2021
author Stefanie Van den Broeck
VIER ONMISBARE PRODUCTEN VOOR JE FREESTYLE LIBRE

Het leven met diabetes is niet makkelijk, het is altijd opletten en vooruit denken. Voor een diabeet is het belangrijk om de glucosewaarden stabiel te houden. Meten is weten. Steeds meer mensen gebruiken hiervoor de sensor van Freestyle Libre. De sensor is eenvoudig te scannen met de reader, waarop de waardes zichtbaar worden. Wij hebben een aantal onmisbare producten voor jouw Freestyle Libre sensor en reader op een rijtje gezet!

MINDER HYPO'S DANKZIJ DE SENSOR

Diabetespatiënten krijgen een hypo wanneer hun bloedsuikerspiegel te laag is. Dit resulteert dan in vermoeidheid, duizeligheid, hartkloppingen en een slecht concentratievermogen. In vergelijking tot een vingerprik, zorgt het meetsysteem van de sensor ervoor dat diabetespatiënten veel minder hypo’s ervaren. Er wordt een daling geconstateerd van maar liefst 38% bij patiënten met een te lage bloedsuikerspiegel en 19% bij een te hoge bloedsuikerspiegel. Je kunt dus wel stellen dat de sensor voor positieve effecten zorgt!

DE STICKERS OM JOUW FREESTYLE LIBRE SENSOR OF READER OP TE PIMPEN!

Een diabetessensor en reader hebben een positief effect op de bloedsuikerspiegel en zijn functioneel, maar het uiterlijk van de producten is een beetje saai. Wil je jouw sensor en reader wat opfleuren? Dat kan met ons grote assortiment aan sensorstickers en stickers voor de Freestyle Libre reader .

De vinylstickers zijn van goede kwaliteit, waterdicht en UV-bestendig. Daarnaast hebben de stickers een beschermende folie om krassen te voorkomen. Hieronder zie je onze favorieten: de Freestyle Libre sensorsticker met stoere camouflage print en de sticker voor de reader waarop klavertjes vier zijn afgebeeld. Wie weet gaat deze sticker jou wel geluk brengen?

 


VERSTEVIG JE SENSOR MET DE FREESTYLE LIBRE SENSORHOUDER

Vind je het vervelend om een pleister te gebruiken om je sensor op de juiste plek te houden? Wil je wel graag die extra versteviging? Dan zijn onze sensorhouders de uitkomst voor jou. Ze hebben een elastische band van 40 centimeter die verstelbaar is. Je kunt de band ook
inkorten op een door jou gewenste lengte. De sensorhouders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren . Voor ieder wat wils dus!

BESCHERM JOUW READER MET DE MYLIBRECOVER

Ben je op zoek naar een beschermhoes voor jouw Freestyle Libre reader? Stop dan met zoeken! De MyLibreCover is een hoogwaardige en handige beschermhoes, gemaakt van stevig siliconen plastic. Jouw reader kan dankzij deze beschermhoes wel tegen een stootje.
De USB-poort en het teststrookslot blijven toegankelijk. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van knalroze tot tijdloos zwart . Voor welke ga jij?

 

WIL JE MEER WETEN?

Heb je vragen of wil je meer uitleg over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.