Team

Emma

Emma

Atelier assistent

Ik ben Emma, de nieuwe rechterhand van Laurien. Ik heb altijd gehouden van creatief bezig zijn, vooral als het op kleding aankomt. Via mijn mode-opleiding ben ik als stagiair doorgestroomd naar Diacé, waar ik nog dagelijks mijn passie mag uitvoeren. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag met mode bezig: ik ga graag winkelen en retoucheer ook kleren. Door mijn introverte personaliteit kan ik goed luisteren en advies geven, maar ik heb soms wel rust nodig. Dat betekend niet dat ik niet graag met vrienden en mijn familie uitstappen doe.

Vakanties, zowel in de zomer als in de winter, laden mijn batterij ook goed op. Dat komt deels door alle lekkere gerechten die ik daar eet, ik kan echt genieten van een goede maaltijd. De rest van mijn energie krijg ik van de toffe activiteiten die ik doe met mijn mama en mijn zus.

Mijn taken

Ik help bij de productie. Van naaien tot het maken van fixtapes, ik kan elk product in ons gamma ondertussen kwalitatief klaar krijgen. Ik spring ook soms Laurien of Stephanie te hulp als ze mij nodig hebben.

Wat zeggen mijn collega's over mij?

Over het algemeen vinden mijn collega’s me een rustig persoon, maar ik kan ook enthousiast en gezellig uit de hoek komen. Ik ben praktisch ingesteld en ook heel ijverig. Mijn doorzettersattitude zorgt er ook voor dat ik als enorm leergierig wordt gezien binnenin het bedrijf. Ik ben ook een heldere denker, vandaar dat ik snel goede antwoorden kan geven op flauwe moppen.

Mijn favoriete product

Mijn lievelingsproducten hebben meer te maken met design dan met functionaliteit. Ik vind bijvoorbeeld de pomptas in cobalt heel mooi, maar ik ben ook een grote fan van de rainbow gold armband en de steel blue buikband. Het is moeilijk om een keuze te maken als zoveel producten een sterk ontwerp hebben met een goede kleurcombinatie.