Team

Laurien

Laurien

Product designer

Hey daar! Ik ben Laurien. Ik ben een vrolijk, enthousiast en misschien een tikketeltje zot persoon. Ik hou van een uitdaging en zal me altijd volledig smijten voor mijn doelen. Buiten mijn werk bij Diacé ben ik ook een zelfstandige in bijberoep. Daar sta ik zowel ontwerpers als studenten bij aan de academie van Antwerpen in patroon en naaiwerk. Ik ben onlangs verhuisd naar Edegem, waar ik nu samen woon met mijn vriend. In mijn vrije tijd ben ik een danseres en een klimster. Ik ben ook een geweldig kunstenares. Ondertussen zit ik al 18 jaar op de tekenschool waar ik nu zowel Street art als graffiti volg.

Als ik buiten dit nog wat tijd over heb, dan gebruik die tijd graag om nog een iets voor mezelf te maken of een nieuw projectje te verzinnen om ons appartement wat vrolijker te maken. Daar kan ik echt plezier uit halen. Ook kan ik wel genieten van een avondje in de zetel luieren met een goede film of serie. En voor de mensen die liever lezen dan TV kijken: gezellig buiten zitten met een goed boek vind ik ook helemaal top!

Mijn taken

Ik werk als product designer bij Diacé, waar ik ontwerp en de producten maak. Daarnaast ben ik ook steeds opzoek naar leuke, nieuwe creaties en toffe stoffen die we daar voor kunnen gebruiken. Ook hou ik me bezig met een heleboel creatieve taken binnen het bedrijf.

Wat zeggen mijn collega's over mij?

Intensief, energiek, enthousiast… Het is geen verrassing dat mijn collega’s zien hoe hard ik mij smijt voor wat ik wil bereiken. Maar ik ben ook een beetje maf, zeer creatief en altijd behulpzaam en empathisch. Ik trek qua karakter blijkbaar op een Corgi, wat ik niet erg vindt want dit zijn mijn favoriete honden. Al bij al ben ik tof om mee samen te werken, een echte teamplayer dus!

Mijn favoriete product

ik kan echt niet kiezen tussen het pomptasje en de sensorhouders.. dus dat ga ik ook niet doen. Bij het pomptasje ben ik vooral fan van onze nieuwe kleur: Rainbow gold. Het is de perfecte kleurencombinatie om je dag kleurrijk en vrolijk te starten! Maar daarnaast is de sensorhouder freestyle libre 2 Pink met het fuchsia bandje ook echt een toppertje! De kleur is gewoon fantastisch, wat deze sensor houder gewoon helemaal af maakt. Bovendien is deze ook nog super handig om te gebruiken!