Team

Stef

Stef

Content- en video creator

Dag lezer, ik ben Stef. Ik ben een energieke, slordige creatieveling
die niet bang is om wat nieuws uit te proberen. Met een goede uitleg kan je me in bijna alles geïnteresseerd krijgen. Dat valt ook op aan mijn opleidingen. Humane wetenschappen, media en entertainment business en verteltheater liggen nu niet
direct dicht bij elkaar. Ik lijk dan wel een impulsieve bol van energie, maar vanbinnen zit ik altijd diep na te denken. Veel mensen verschieten ervan dat ik
heel goed advies kan geven of dat ik zeer filosofische ingesteld ben, aangezien dit niet direct matcht met mijn “goofy” personaliteit.

Ook woelige waters hebben dus diepe gronden. Dus kom maar gezellig met mij praten over sport, videospellen, pretparken, comedy of iets compleet anders. Als mijn sociale batterij opgeladen is natuurlijk, zelfs extraverten hebben af en toe wat rust nodig.

Mijn taken

Ik ben verantwoordelijk voor een heleboel: video, animaties, teksten, muziek, grafisch werk, sociale media… noem maar op. Mijn takenpakket bestaat verder ook uit enkele grote projecten zoals onze strip en podcast alsook enkele toffe initiatieven zoals onze GIF’s, meme’s en AR-filters.

Wat zeggen mijn collega's over mij?

Mijn collega’s hier vinden me enthousiast, sociaal en grappig. Ik ben ook heel eerlijk en trouw. Ik werk hard en ijverig, ben zelfs soms wat te perfectionistisch. Oh ja, en heel slordig vinden ze me ook (al kan ik daar moeilijk tegenin gaan).

Mijn favoriete product

Alles met het Diacé geel! Geel is altijd al mijn favoriete kleur geweest, dus het is leuk om te werken voor een bedrijf die geel als hun primaire kleur gebruiken. Als ik dan één product moet kiezen, dan zou ik voor de comfort insuline pomptas yellow gaan. Het design vind ik gewoon zeer mooi en modern.