Team

Stephanie

Stephanie

Logistiek

Ik heb veel met de andere Stefanie gemeen. Voor Diacé bestond werkte we al samen in een ander bedrijf. We zijn ook beide getrouwd met een Nick, al hebben die twee niks met elkaar te maken. Ik hou ervan om tijd te spenderen met mijn fantastische dochters: Lucie, Lia en Ellis. Met hun ga ik met plezier kamperen, naar de cinema of naar een fantasiewereld zoals Disneyland. Zoals je ziet ben ik een echt familiemens, maar gezellige avonden met vrienden zeg ik ook geen nee tegen!

Nog een leuk feitje over mij: ik kan ook kleren maken, net zoals het atelier-team! Mijn creatieve kant houdt ook van muziek, concerten vind ik de max. Op mijn reis-bucketlist staat dan ook een grote muziekstad: New York.

Mijn taken

Ik overzie jullie bestellingen. Ik zorg ervoor dat elk pakket correct wordt ingepakt en opgestuurd, met liefde en doordachtheid. Dit doe ik in combinatie met een verzameling van diverse taken, denk aan het maken van sensorhouders tot het beantwoorden van al jullie vragen.

Wat zeggen mijn collega's over mij?

Ik ben een vertrouwenspersoon in de groep: mijn team vindt mij gezellig, liefdevol en altijd vriendelijk. Ik ben ordelijk en rustig in mijn job, maar ik kan zeer enthousiast zijn over bepaalde projecten. Ze omschrijven mij ook als een doorzetter, dat kan ik zeker in mezelf herkennen.

Mijn favoriete product

Ik heb altijd een zwakte gehad voor de hypo-pots, alsook voor het easy diabetes tasje “powered by insulin”.  Ik denk dat dit het ideale product is om alle helden een hart onder de riem te steken. Het doet me zoveel deugd om alle reacties te zien waarin mensen zeggen dat dit product hun echt verder heeft geholpen.