Winactie

Man

Onze dia-cuddle actie

Wat is beter dan een dia-cuddle? Een gratis dia-cuddle! Jazeker, deze maand kun je er echt één gratis krijgen. En weet je wat nog mooier is? Bij elke bestelling via de website in Januari doe je automatisch mee.

Wat valt er te winnen?

Er valt één dia-cuddle te winnen. De winnaar van dit product kan zelf nog kiezen welke versie hij/zij/hen liever ontvangt. De keuzes zijn kind, tiener en volwassenen.

Hoe kan je winnen?

Doorheen heel januari steken wij een kaartje bij je bestelling. Eender welke bestelling, uit welk land dan ook, gaat dus gepaard met een kaart. Op deze kaart zal een unieke combinatie van nummers staan. Er zal een loting georganiseerd worden om te bepalen welke combinatie de winnende is.

Voorwaarden

Er staat geen limiet op je aantal kaarten

Het kan dus zijn dat je meerdere kaarten hebt. Elke kaart die je ontvangt kan de winnende combinatie hebben. Het is dus aangeraden om ze allemaal bij te houden.

Winnaar wordt gekozen door een loting

Deze zal live te volgen op ons YouTube kanaal en zal doorgaan op 03/02 om 12 uur. Volg onze socials om up-to-date te zijn met deze loting.

Eén week om je prijs te claimen

Indien je nummer getrokken werd tijdens de livestream, dan moet je een mail naar info@diace.be sturen met een foto van je ticket. Wij zullen dan bevestigen dat je hebt gewonnen en het product naar je opsturen. Als we na één week nog niks hebben gehoord wordt er een nieuwe loting georganiseerd.