Over diacé

nick-en-stefanie

Welkom bij Diacé

De shop voor jouw favoriete diabetes accessoires.

Welkom, laten we het eens hebben over Diacé. Wij zijn Nick en Stefanie en onze zoon Cédric heeft sinds zijn 4e diabetes type 1. Diabetes treft het hele gezin, dat was ook bij ons het geval. Wij wilden uiteraard het beste voor Cédric, maar de meeste diabetes apparatuur die we zagen vonden we saai en niet prettig. Dus we begonnen onze zoektocht naar trendy diabetes accessoires. Als we niet vonden wat we zochten, maakten we ze zelf. Voor Cédric en vele anderen die voor dezelfde uitdagingen staan.

Het is de meest gedurfde stap in ons leven, maar ook de beste omdat we mensen kunnen helpen. Met ons bedrijf willen we meer awareness creëren rond diabetes. Dromen over zo’n groot succes, hadden we nooit gedacht. Het plan is nu om een Europese waarde te zijn met een nog grotere impact. We willen iedereen bereiken met diabetes en zo één grote community samenbrengen.

We hebben geleerd om niet te ver vooruit te kijken met diabetes. Proberen te genieten van elke dag, diabetes moet het leven niet beheersen, maar het moet een onderdeel blijven.

Heb je vragen of wens je meer uitleg over onze producten of dienstverlening? Contacteer ons en we helpen je graag verder.
Wij wensen jullie veel plezier op onze website.

Because together we are one.

over-ons

Wij helpen jou met de zoektocht naar de juiste diabetes accessoires

Het leven met diabetes kan best ingewikkeld zijn. Met Diacé willen we het leven met diabetes een stuk aangenamer maken. Diacé biedt  een divers aanbod diabetes accessoires aan verzameld op één website. Maar hoe begin je nu aan die zoektocht naar de juiste diabetes accessoires? Dit is een zeer goede vraag. Wij raden je aan om eerst eens naar deze factoren te kijken voor je beslist wat je nodig hebt. Je kunt ook altijd ons een mail sturen als je twijfelt:

  • Wat voor gebruiker ben je? (Heb je een sensor, pomp, pen…)
  • Wat is je levensstijl? (Reis je vaak, ben je (heel) actief, wat zijn je hobby’s…)
  • Wat is je persoonlijkheid? (Val je graag op, blijf je liever op de achtergrond of zit je daar ergens tussenin.)

Als je dit hebt bepaald voor jezelf, kan je beginnen filteren. We hebben categorieën, filters en zoekfuncties, alles om het jou makkelijker te maken. Je kan ook via je account instellen wat voor gebruiker je bent, zo krijg je alleen maar producten aangeraden die voor jou relevant zijn.

header-logo

Het Atelier

15

Accessoires testen

Al onze producten worden eerst grondig getest voor ze verkocht worden. Dat gebeurt door ons, Cédric en onze geweldige community-groep op Facebook. Wil je graag weten hoe we dit doen of wil je zelf graag gratis onze producten testen? Dan kan je via hier naar onze community gaan. Daar wacht ook heel wat leuke content op je!

We proberen ook iedereen zo veel mogelijk de kans te geven om onze diabetes accessoires te leren kennen. We organiseren evenementen, zoals familiedag en de kijk- en koopdagen, zodat mensen het product echt kunnen voelen, passen en beoordelen. Bovendien hebben we ook digitale initiatieven. Zo zijn er voor onze kleding Instagram-stickers die je op jezelf kan plakken om te kijken of je er mee zou staan. Ook zijn we aan het werken aan AR-Filters waarbij het product bij je getoond wordt. Beide deze projecten zullen de komende jaren nog hard groeien, dus hou ze zeker in ‘t oog!

13

De website

Onze Diacé website is 24/7 beschikbaar en omdat we met een eigen voorraad werken kunnen we zorgen voor een snelle verzending van jouw materiaal. Je vind op onze website de meest bekende Premium merken, maar vooral ook ons eigen materiaal dat we zelf ontworpen hebben door onze eigen ervaringen met diabetes. We nemen heel veel trots in het feit dat we een lokaal en duurzaam bedrijf zijn, vol met creatieve geesten en echte go-getters. Onze grootste inspiratiebron blijft natuurlijk Cédric, die af en toe merkt dat hij toch een accessoire mist in het dagdagelijkse leven.

Over Diacé gesproken: ons gamma

Op onze website kan je dus terecht voor alle diabetes accessoires die je nodig zou kunnen hebben. Stel dat er een product out of stock is, dan zorgt ons atelier ervoor dat dit zo snel mogelijk terug beschikbaar is. Let wel op: ons gamma is constant aan het innoveren, wat ook betekent dat producten kunnen verdwijnen. Vaak worden deze vervangen door een beter alternatief, zoals een geüpdatete versie van een product omdat er een nieuwe versie van een bepaalde sensor is. Sommige producten zijn ook limited edition, dus er snel bij zijn is de boodschap. Je kunt onze updates af en toe volgen op onze website en socials, maar als je echt op de hoogte wilt zijn, dan zou ik je aanraden je te abonneren op onze nieuwsbrief. Je kunt ook nog meer over Diacé te weten komen via deze nieuwsbrief.

Je kan ook altijd een product bij je favorieten zetten of in je winkelmandje leggen. Op deze manier heb je genoeg tijd en overzicht om te bepalen welke producten je nodig hebt. Je kunt ons ook vinden op bv. diabetesliga, waar je als lid korting kan krijgen op enkele producten.