Veelgestelde vragen

Bestellen

Ik wil mijn bestelling laten versturen naar een ander adres, kan dat?

In het betalingsproces kun je kiezen voor een ander afleveradres dan het factuur adres.

Ik heb de bestelling afgerond en ontdek dat ik nog iets wil bestellen. Hoe voorkom ik dat ik 2x de verzendkosten moet betalen?

Om te voorkomen dat je twee keer verzendkosten moet betalen, kun je het beste een mail sturen naar info@diace.be. Ons team helpt je graag verder met het samenvoegen van je bestellingen.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Na een succesvolle bestelling wordt er automatisch een bevestigingsmail gestuurd. Heb je deze mail niet ontvangen? Mogelijk is deze mail in uw ongewenste mail (SPAM) beland. Is dit niet het geval, stuur ons een mail naar info@diace.be.

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?

Dat kan alleen wanneer je bestelling nog niet verzonden is. Neem zo spoedig mogelijk contact op met ons. Email: info@diace.be of via de live chat.

Hoe gaat Diacé om met mijn persoonlijke gegevens?

Wij staan garant voor je privacy. Wij gebruiken de door jou opgegeven informatie, zoals naam, adres, telefoonnummer, creditcardnummer, uitsluitend voor het verwerken van je bestelling en het bijhouden van onze administratie en belastingaangiftes. De informatie wordt niet gebruikt voor andere doeleinden van commerciële of niet commerciële aard die niet direct gerelateerd zijn aan Diacé, zonder dat daarvoor vooraf om je toestemming is gevraagd. (Voor meer informatie, lees verder op onze privacybeleid pagina).

Het product dat ik wil bestellen staat momenteel op beschikbaar maar in nabestelling. Wat houdt dit in?

Wanneer een product als “beschikbaar in nabestelling” wordt vermeld, betekent dit dat we op dit moment geen kant-en-klare exemplaren beschikbaar hebben om direct te verzenden. In plaats daarvan produceren we het product speciaal voor jou in ons atelier zodra we je bestelling hebben ontvangen. Op deze manier kunnen we jouw bestelling op maat maken en voldoen aan eventuele specifieke vereisten.

We streven naar een verwerkingstijd van 5 werkdagen voor bestellingen die niet op voorraad zijn in ons magazijn. Dit omvat de tijd die nodig is voor de productie, kwaliteitscontrole en verpakking van het product, voordat het klaar is om te worden verzonden. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke levertijd kan variëren, afhankelijk van je locatie en de gekozen verzendmethode tijdens het afrekenen.

Zodra je bestelling is verwerkt en verzonden, kun je het pakket binnen de geschatte levertijd verwachten, en dan heb je je bestelling bij jou thuis.

Betaling

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Diacé?

Wij accepteren Mastercard en Visa creditcards. Je kunt ook gebruik maken van iDEAL, Bancontact , SofortBanking, Paypal of Klarna Achteraf Betalen. Vooraf overmaken is zeker ook mogelijk. Wij verzenden geen pakketten onder rembours. Mocht je niet in het bezit zijn van één van deze mogelijkheden, dan kun je ons een email sturen naar info@diace.be om te kijken hoe wij je verder kunnen helpen. Houd er wel rekening mee dat een andere betalingswijze meer tijd vergt. De verwerking van je betaling is afhankelijk van je bank.

Hoe gaat de betaling en hoe garanderen jullie de veiligheid van de credit card betaling?

De Diacé webstore werkt met de beveiligde betalingsomgeving van Mollie. Tijdens het afrekenproces word je in verschillende stappen hier doorheen geleidt. De pagina waarop je je aankopen verricht is Mollie, een wereldwijde betalingsprovider. De veiligheid van je betalingen is voor Mollie een voortdurende zorg. Het Mollie-team van specialisten houdt zich doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen in dit domein, om je een veilige en betrouwbare dienst te leveren. Voor meer informatie, lees verder op de website van Mollie.

De betaling lukt niet. Wat nu?

Soms lukt het niet om de betaling rond te krijgen. Wat je kan doen is de betaling opnieuw proberen met een ander betaalmiddel. Wanneer dat ook niet lukt, kun je de order helemaal opnieuw doen. De eerste order (die niet betaald is) wordt uit het systeem gehaald. Wanneer de tweede poging ook niet lukt, kun je mailen naar info@diace.be Wanneer je rechtstreeks op onze bank wilt storten, graag op BE36 1030 8875 6381 o.v.v. je ordernummer van de nog niet betaalde order.

Zijn de prijzen in de Diacé webshop inclusief BTW?

Ja, alle prijzen die op onze site vermeld worden zijn inclusief BTW, de doorberekende BTW bedragen worden op onze facturen gespecificeerd.

Worden douane kosten in rekening gebracht?

Het is mogelijk dat je douanerechten en omzetbelasting (BTW) verschuldigd bent als je je bestelling laat bezorgen buiten de EU. Het gaat in dit geval namelijk om de invoer van goederen. De invoer regelt het koeriersbedrijf voor je, maar via hen kan het voorkomen dat je verschuldigde douanerechten en belastingen moet voldoen. Informeer bij uw nationale douane tot welk bedrag er vrijstelling van belasting geldt. Let op, dit geldt ook voor Groot Brittannië.

Verzenden en retourneren

Wat betaal ik aan verzendkosten naar een adres?

Wij leveren wereldwijd, alle bestellingen worden volledig geregistreerd. Bestellingen worden zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling verwerkt. De verzendkosten worden bepaald op basis van grootte, gewicht en land van bestemming. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen. Alle producten worden met track & trace code verzonden. Je ontvangt de track en trace code zodra je bestelling verzonden is.

Hoe lang duurt het verzenden van mijn pakket?

We werken met Track&Trace pakketpost. De levering is in België en Nederland 1 tot 3 werkdagen. Je krijgt bericht wanneer het pakket verzonden is. Door de landelijke coronamaatregelen kunnen levertijden enkele dagen langer zijn.  Een pakket naar een ander land duurt 2 tot 5 werkdagen onder normale omstandigheden.

Mijn order is niet binnen gekomen, wat moet ik doen?

De overkomstduur gaat in vanaf het moment dat je onze verzendbevestiging heeft ontvangen. In deze komende periode is vertraging mogelijk. Als je bestelling na de maximale overkomstduur nog niet bezorgd is vernemen wij dat graag van jou per email: info@diace.be

Hoe retourneren?

Indien je om welke reden dan ook niet tevreden bent met sommige of alle ontvangen goederen, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Stuur de goederen terug naar: Diacé, Zonstraat 40, 2500 Lier, België.
We raden je aan om de goederen te retourneren met een verzendbewijs.
De retour verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, sturen we je een e-mail ter bevestiging. De verwerkingstijd voor het retourneren van je producten bedraagt doorgaans 5 werkdagen.

Als je een fabricagefout in een van de producten hebt ontdekt, vragen we je vriendelijk om ons te mailen op info@diace.be met een beschrijving van het probleem en, indien mogelijk, foto’s van het defecte product. Ons klantenserviceteam zal je verder begeleiden over de te volgen stappen voor het behandelen van een fabricagefout.

We willen benadrukken dat we ons uiterste best doen in ons atelier om de producten met zorg en kwaliteit te verwerken, en we betreuren het ten zeerste als er toch een fabricagefout optreedt. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Het terug te betalen bedrag wordt automatisch teruggestort op de rekening die je hebt gebruikt bij de betaling of wordt verrekend in je Klarna account.

De terugbetaling wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen verwerkt. Houd er rekening mee dat kosten voor terugstorten naar een buitenlandse rekening voor de consument zijn. Voor meer informatie over het retourproces kun je contact opnemen met onze klantenservice.