Veelgestelde vragen

Bestellen

Ik wil mijn bestelling laten versturen naar een ander adres, kan dat?

In het betalingsproces kun je kiezen voor een ander afleveradres dan het factuur adres.

Ik heb de bestelling afgerond en ontdek dat ik nog iets wil bestellen. Hoe voorkom ik dat ik 2x de verzendkosten moet betalen?

Wanneer je nog iets wilt toevoegen aan je bestelling, maak dan een tweede order en in het betaalproces kies je voor ‘Afhalen bij winkelier’. Op deze manier betaal je geen portokosten. Om de beide orders samen te voegen stuur je ook een mail naar info@diace.be.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Na een succesvolle bestelling wordt er automatisch een bevestigingsmail gestuurd. Heb je deze mail niet ontvangen? Mogelijk is deze mail in uw ongewenste mail (SPAM) beland. Is dit niet het geval, stuur ons een mail naar info@diace.be.

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?

Dat kan alleen wanneer je bestelling nog niet verzonden is. Neem zo spoedig mogelijk contact op met ons. Email: info@diace.be of via de live chat.

Hoe gaat Diacé om met mijn persoonlijke gegevens?

Wij staan garant voor je privacy. Wij gebruiken de door jou opgegeven informatie, zoals naam, adres, telefoonnummer, creditcardnummer, uitsluitend voor het verwerken van je bestelling en het bijhouden van onze administratie en belastingaangiftes. De informatie wordt niet gebruikt voor andere doeleinden van commerciële of niet commerciële aard die niet direct gerelateerd zijn aan Diacé, zonder dat daarvoor vooraf om je toestemming is gevraagd. (Voor meer informatie, lees verder op onze privacybeleid pagina).

Betaling

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Diacé?

Wij accepteren Mastercard en Visa creditcards. Je kunt ook gebruik maken van iDEAL, Bancontact , SofortBanking, Paypal of Klarna Achteraf Betalen. Vooraf overmaken is zeker ook mogelijk. Wij verzenden geen pakketten onder rembours. Mocht je niet in het bezit zijn van één van deze mogelijkheden, dan kun je ons een email sturen naar info@diace.be om te kijken hoe wij je verder kunnen helpen. Houd er wel rekening mee dat een andere betalingswijze meer tijd vergt. De verwerking van je betaling is afhankelijk van je bank.

Hoe gaat de betaling en hoe garanderen jullie de veiligheid van de credit card betaling?

De Diacé webstore werkt met de beveiligde betalingsomgeving van Mollie. Tijdens het afrekenproces word je in verschillende stappen hier doorheen geleidt. De pagina waarop je je aankopen verricht is Mollie, een wereldwijde betalingsprovider. De veiligheid van je betalingen is voor Mollie een voortdurende zorg. Het Mollie-team van specialisten houdt zich doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen in dit domein, om je een veilige en betrouwbare dienst te leveren. Voor meer informatie, lees verder op de website van Mollie.

De betaling lukt niet. Wat nu?

Soms lukt het niet om de betaling rond te krijgen. Wat je kan doen is de betaling opnieuw proberen met een ander betaalmiddel. Wanneer dat ook niet lukt, kun je de order helemaal opnieuw doen. De eerste order (die niet betaald is) wordt uit het systeem gehaald. Wanneer de tweede poging ook niet lukt, kun je mailen naar info@diace.be Wanneer je rechtstreeks op onze bank wilt storten, graag op BE40 7370 5105 3163 o.v.v. je ordernummer van de nog niet betaalde order.

Zijn de prijzen in de Diacé webshop inclusief BTW?

Ja, alle prijzen die op onze site vermeld worden zijn inclusief BTW, de doorberekende BTW bedragen worden op onze facturen gespecificeerd.

Worden douane kosten in rekening gebracht?

Het is mogelijk dat je douanerechten en omzetbelasting (BTW) verschuldigd bent als je je bestelling laat bezorgen buiten de EU. Het gaat in dit geval namelijk om de invoer van goederen. De invoer regelt het koeriersbedrijf voor je, maar via hen kan het voorkomen dat je verschuldigde douanerechten en belastingen moet voldoen. Informeer bij uw nationale douane tot welk bedrag er vrijstelling van belasting geldt. Let op, dit geldt ook voor Groot Brittannië.

Verzenden en retourneren

Wat betaal ik aan verzendkosten naar een adres?

Wij leveren wereldwijd, alle bestellingen worden volledig geregistreerd. Bestellingen worden zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling verwerkt. De verzendkosten worden bepaald op basis van grootte, gewicht en land van bestemming. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen. Stickers worden verstuurd per briefomslag. Alle andere producten worden met track & trace code verzonden. Je ontvangt de track en trace code zodra je bestelling verzonden is. Franco levering mogelijk in Belgie, Nederland en Luxemburg: Is het bedrag van jouw bestelling hoger dan €50 in België en Nederland? Dan geniet je van gratis verzending op jouw bestelling.

Afhalen bij winkelier

Er is nu ook de mogelijkheid om een pakket op te halen op ons adres. Deze mogelijkheid is zichtbaar in het betaalproces nadat je een adres hebt ingevoerd. Het ophalen kan alleen op maandag t.e.m. vrijdag maar pas na een bericht in je email wanneer het pakket klaar ligt. Je ontvangt hier een ophaalreservering van via email. Check je spam, mogelijk is het bericht daarin verdwenen.

Hoe lang duurt het verzenden van mijn pakket?

We werken met Track&Trace pakketpost. De levering is in België en Nederland 1 tot 3 werkdagen. Je krijgt bericht wanneer het pakket verzonden is. Door de landelijke coronamaatregelen kunnen levertijden enkele dagen langer zijn. Voor zendingen van uitsluitend stickers werken wij met briefpostzendingen. De levering van briefpostzendingen in Europa is 2 tot 5 werkdagen. Een pakket naar een ander land duurt 2 tot 5 werkdagen onder normale omstandigheden.

Mijn order is niet binnen gekomen, wat moet ik doen?

De overkomstduur gaat in vanaf het moment dat je onze verzendbevestiging heeft ontvangen. In deze komende periode is vertraging mogelijk. Als je bestelling na de maximale overkomstduur nog niet bezorgd is vernemen wij dat graag van jou per email: info@diace.be

Hoe retourneren?

Wanneer je om welke reden dan ook ontevreden bent over sommige of alle goederen die je ontvangen heeft, kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst, terug sturen. Stuur je goederen terug naar Diacé BV, Duwijckstraat 17, 2500 Lier (BE). Wij raden je aan om de goederen met verzendbewijs terug te sturen. De retour verzendkosten zijn voor jouw rekening. Zodra wij je retour ontvangen hebben, sturen wij je een e-mail. Het bedrag van je retour wordt dan automatisch terug gestort op de rekening die je hebt gebruikt bij de betaling of wordt in mindering gebracht in je Klarna account. De terugbetaling gebeurd uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen (kosten voor terugstorten naar buitenlandse rekening zijn voor de consument).