Alles over accu-chek

ALLES OVER ACCU-CHEK

Accu-chek-it-out

Roche Diabetes Care, opgericht in 1974, is een toonaangevende leverancier van diabeteshulpmiddelen, zoals bloedglucosemeters en insulinepompen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 5500 medewerkers in meer dan 100 markten over de hele wereld, werken we dagelijks aan de ondersteuning van mensen met diabetes, mensen die risico lopen op diabetes en zorgverleners.

ACCU-CHEK BLOEDGLUCOSEMETERS

Voor vele mensen met diabetes is het belangrijk om dagelijks de bloedglucose, de suikerwaarden in het bloed, te meten. Het zelf meten van de bloedsuikerspiegel kan gemakkelijk meerdere keren per dag nodig zijn, dus een bloedglucosemeter die handig en accuraat de bloedglucosewaarden weergeeft, is van uiterst belang. Aan de hand van deze bloedglucosewaarden kan er worden vastgesteld welke soort behandeling er zal gevolgd worden, of wat het effect van eten, sport, stress en ziektes is op het lichaam.

ACCU-CHEK INSULINEPOMPEN

Naast bloedglucosemeters, biedt Accu-Chek ook een uitgebreid aanbod aan insulinepompen. Voor Accu-Chek insulinepompen geldt dat je ze volledig kunt Bedienen met een afstandsbediening. Dit betekent dat je de insulinepomp niet tevoorschijn hoeft te halen om een pomphandeling, zoals het geven van een bolus, uit te voeren. Met de afstandsbediening kun je niet alleen je pomp op afstand bedienen, maar ook je bloedglucosewaarde meten en een persoonlijk insuline advies berekenen met de boluscalculator.

ACCU-CHEK ROCHE ACCESSOIRES

Bij Diacé beschikken we over een ruim aanbod aan Accu-chek producten. Bekijk onze meest populaire productcategorieën zoals diabetes tassen, pompbanden, stickers en nog veel meer.