Alles over expressionmed

ALLES OVER EXPRESSIONMED

Expressionmed

Expressionmed, opgericht in 2015, ontwerpt design pleisters en patches voor iedereen met diabetes. Een eenvoudig idee groeide al snel uit tot een droom om de dialoog rond de ziekte te veranderen. Na jaren van onderzoek, testen en feedback van klanten, heeft Expressionmed de perfecte tape gevonden voor een lange levensduur en comfort om CGM-dragers te helpen het meeste uit hun apparaat te halen. Sindsdien zijn de Expressionmed fixtapes gemaakt om zowel leuk als functioneel te zijn.

 

EXPRESSIONMED FIXTAPES EN PLEISTERS

Kies een fixtape die bij jouw diabetessensor past. Wij hebben fixtapes voor verschillende sensoren. Als aanbod bestaat uit diabetes fixtapes met verschillende patronen en kleuren. Zo is er altijd een geschikte variant voor jou! Voor jong en oud hebben wij aantrekkelijke opties. We hebben bijvoorbeeld een fixtape met donuts en ook een versie met dinosauriers!

De fixtapes of kinesiologie tapes zijn ontwikkeld voor Freestyle Libre, Dexcom, Omnipod en Medtronic Guardian. Ben je op zoek naar meer leuke diabetes accessoires? Kijk dan zeker verder op onze website.