Alles over freestyle libre abbott

Alles over freestyle libre abbott

Abbott Diabetes Care, opgericht in 1888, ontwikkelt voortdurend nieuwe en innovatieve producten om het ongemak en de nadelen van bloedglucosetesten te verminderen. Abbott Diabetes Care ontwerpt, ontwikkelt en produceert verschillende toonaangevende glucosemonitoringsystemen en teststrips voor gebruik in zowel thuis- als ziekenhuisomgevingen. De Freestyle Libre is één van hun paradepaardjes.

FREESTYLE LIBRE

De FreeStyle Libre (FSL) is een flash glucosemonitor systeem. Hij bestaat uit een sensor die in de bovenarm steekt, en je leest zelf de bloedsuikerwaarde af met de bijbehorende reader of app. De FSL is al enkele jaren op de markt. Met de FreeStyle Libre glucosemeter is het niet meer nodig om meerdere keren per dag in een vinger te prikken om de bloedsuiker te meten.

 

FREESTYLE LIBRE 3

Fabrikant Abbott kondigde een nieuw model aan van de FreeStyle Libre (FSL), een glucosesensor die je op de arm draagt. Dit model, genaamd Freestyle Libre 3 is geen flash glucosemeter meer, maar een real time continue glucosemeter. De nieuwe Libre 3 geeft automatisch real-time glucosewaarden, met optioneel alarm op de smartphone. Daarmee is het een continue glucosemeter (CGM) geworden, en geen flash glucosemeter meer (FSL). Hij is kleiner en dunner dan de eerdere modellen, ongeveer de afmeting van twee twee 2-eurocenten op elkaar. Net zoals zijn voorganger blijft de Freestyle Libre 3 14 dagen nauwkeurig werken.

 

FREESTYLE LIBRE ABBOTT ACCESSOIRES

Bij Diacé beschikken we over een ruim aanbod aan Freestyle Libre producten. Bekijk onze meest populaire productcategorieën:
Freestyle Libre Sensorhouders, Freestyle Libre Readers, Freestyle Libre Fixtapes, Freestyle Libre Sensor Stickers