Alles over omnipod insulet

ALLES OVER OMNIPOD INSULET

Een omnipod?

Insulet Corporation, opgericht in 2000, is een innovatieve fabrikant van medische apparatuur die zich ten doel heeft gesteld om het leven van mensen met diabetes en andere aandoeningen aangenamer en gemakkelijker te maken door het gebruik van zijn productenplatform.

OMNIPOD

Het Omnipod-insulinetoedieningssysteem is een uniek alternatief voor de traditionele methodes van insulinetoediening. Met de eenvoudige, draagbare wegwerp-Pod wordt tot maximaal drie dagen continu insuline toegediend zonder dat er een naald zichtbaar is of er een injectiespuit aan te pas komt. Het is dus  een handige persoonlijke diabetesmanager, ofwel PDM.

OMNIPOD DASH

De Omnipod Dash PDM is de opvolger van de Omnipod PDM. De Omnipod Dash-PDM heeft een modern interface met touchscreen dat licht, eenvoudig, kleurrijk en intuïtief is en maakt verbinding via draadloze Bluetooth-technologie. Het nieuwe Omnipod Dash systeem heeft enkele extra functies, zoals de mogelijkheid om de basaalsnelheid op nul in te stellen, fractionele Insuline/KH-verhoudingen in te stellen en Pod-locaties bij te houden. Het kan ook 72 uur aan een stuk insuline toedienen.