Alles over ypsomed

ALLES OVER YPSOMED

Ypsomed, wat is dat?

Ypsomed, opgericht in 2004, is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van injectie- en infuussystemen voor zelfmedicatie en een gerenommeerd diabetesspecialist met meer dan 35 jaar ervaring. Als leider op het gebied van innovatie en technologie is Ypsomed de voorkeurspartner van farmaceutische en biotechbedrijven voor de levering van injectiepennen, auto-injectoren en infuussystemen voor het toedienen van vloeibare medicijnen.

YPSOPUMP

Ypsomed heeft zichzelf ten doel gesteld om van medische zelfbehandelingen een routine te maken voor mensen met diabetes.  Het resultaat is een insulinepomp, die zich richt op essentiële functies en die gemakkelijk hanteerbaar is. De Ypsomed insulinepomp, genaamd Ypsopump, beschikt over de essentiële functies. Daardoor zijn minder uitgebreide instructies nodig en blijft meer tijd over voor therapiemanagement. De pomp is voorzien van een eenvoudige bediening met een touchscreen scherm. Het voorgevulde insulinepatroon dient insuline toe zonder dat u het patroon zelf hoeft te vullen. Het kleine lichtgewichtapparaat is perfect in te passen in uw dagelijkse bezigheden1. Dankzij de mylife App heeft u alle belangrijke therapiegegevens op discrete wijze bij de hand, zelfs onderweg.

YPSOMED YPSOPUMP ACCESSOIRES

Bij Diacé beschikken we over een ruim aanbod aan Ypsopump producten. Bekijk onze meest populaire productcategorieën zoals diabetes tassen, pompbanden, stickers en nog veel meer.