De diatastic highlights van 2022

De diatastic highlights van 2022

Wat een jaar is het weer geweest… Vol highs en lows én uiteraard ook letterlijke hypo’s en hypers! ? Omdat het jaar bijna ten einde is, trakteren we je in deze blog op een exclusieve terugblik naar 2022 met 9 diatastic highlights. Scroll down to read all about it! ?

 

1. NIEUWE PRODUCTEN

Dit jaar hebben we opnieuw weer heel wat leuke nieuwe producten aan ons online aanbod toegevoegd. De crossbody is de meest recente, maar in 2022 hebben we onder andere ook onze Comfort Short gelanceerd, de Stay Happy x Diacé stickercollectie, onze new & improved fixtapes, onze allereerste lederen pennentasjes en – uiteraard ? – the one and only Cuddle Hoodie!

➡️ Spoiler alert: er komen er nog heel wat bij in 2023! ?

2. TEAM UITBREIDING

We hebben dit jaar ook een aantal échte topmedewerkers in ons team mogen verwelkomen. Stef, Emma én Stephanie kwamen er nog niet zo lang geleden bij… en eerlijk? We zouden ze voor geen geld van de wereld meer kunnen missen! ?

➡️ Ons ‘nieuw’ team hebben we ook in de spotlight gezet met een leuke teamvideo die we op onze website hebben geplaatst!

3. FAMILIEDAG 2022

Onze familiedag in juni was een groot succes! We hebben heel wat mensen met diabetes mogen verwelkomen, leren kennen en een hart onder de riem mogen steken. Onze community werd nog maar eens extra uitgebreid en wij kijken alvast uit naar de familiedag van 2023! ?

4. VIDEOPARTY FOR KIDS

We hadden nieuw beeldmateriaal nodig voor onze social media en voor onze website… dus we kwamen met een topplan op de proppen: een videoparty. In augustus nodigden we onze allerkleinste diabuddies uit voor een leuke videoshoot en combineerden dit met een megatoffe party achteraf! Win-win!

5. WINWINNER

Over winnen gesproken… Dit jaar hebben we op het gebied van kapitaal ook een enorme kaap bereikt! Zo zamelden we via crowdfunding maar liefst €100.000 in om ons bedrijf verder uit te bouwen in het binnen- én buitenland. Daar zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend dankbaar voor! ?

 

6. KOOP- EN KIJKDAGEN

Dit jaar hebben we ook drie koop- en kijkdagen op de planning gezet. Onze bedoeling met deze evenementen was (én is want op 5 januari 2023 is er nog eentje ?) concreet om onze diabuddies de kans te geven om onze accessoires uit te testen alvorens ze te kopen (met 10% korting!)… en uiteraard deden we dit telkens met de nodige uitleg en onder een gezellige babbel.

 

7. DIABETES WITH DRAKE

De lancering van onze strip is uiteraard een highlight die we zeker niet mogen vergeten! Diabetes With Drake staat ondertussen al enkele maanden online en jullie zagen hem ongetwijfeld al hier en daar opduiken. ? Zowel in het Engels, als in het Nederlands – en telkens met onvoorwaardelijke steun en veel herkenbaarheid voor onze diabuddies. ?

8. OVER DIABETES GESPROKEN

De voorlaatste highlight waar jullie zeker ook al aan hebben gedacht: onze eigen podcast! Op World Podcast Day hebben we de introductie van onze allereerste podcast ‘Over Diabetes Gesproken‘ gelanceerd. Ondertussen hebben we al vijf officiële afleveringen online geplaatst… en eerlijk: we zijn er best wel trots op! ?

9. TYPE ONE PRIDE

De laatste highlight – en tegelijkertijd ook de meest recente – was de launch van ons eigen lied ‘Type One Pride’ inclusief te gekke videoclip ter gelegenheid van Wereld Diabetes Dag. Om dit in de kijker te zetten gingen we ook naar de school van onze zoon Cédric, waar we ons uiterste best gedaan hebben om zoveel mogelijk awareness te creëren. Bij Diacé beschikken we in elk geval over bakken vol TYPE ONE PRIDE, waarmee we willen zeggen dat we supertrots zijn op onze community!

CONCLUSIE

➡️ We zijn ontzettend trots op wat we dit jaar allemaal hebben verwezenlijkt met Diacé. Uiteraard hadden we dit nooit zonder de steun van onze community kunnen doen en we zijn héél dankbaar voor alle positieve reacties die we hebben ontvangen bij alles wat we hebben gedaan. We sluiten 2022 in schoonheid af en we houden nog even de lippen stijf over wat we allemaal van plan zijn in 2023, maar één ding is zeker: we zijn nog lang niet klaar. Keep an eye out on us, diabuddies, want in 2023 zullen we je nóg meer verbazen met leuke evenementen, nieuwe producten en creatieve manieren om onze prachtige community nog meer op te bouwen en te versterken. Together we are one, now and forever! ?