De stay happy x diacé collectie

De stay happy x Diacé collectie

In de zomer kunnen we weer lekker met een korte broek en t-shirtje naar buiten, heerlijk vind ik dat. Lekker op je slippers rondslenteren in de zon. En de zomer betekent ook: zichtbare sensors en pompen! Als je dat wil natuurlijk.

Omdat ik zo blij word van dit seizoen, vind ik het leuk om er ook lekker vrolijk uit te zien, met kleurrijke kleding én kleurrijke diabetes gadgets.

Daarom was het niet moeilijk voor mij om te bedenken welke stickers ik wilde ontwerpen: iets met veel kleur!

Ik ben super trots dat ik samen met Diacé de Stay Happy sticker collectie mocht ontwerpen ter ere van mijn 7e diaversary. Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik.

MIJN INSPIRATIE

Als je mijn kledingkast opentrekt, kun je direct zien waar ik mijn inspiratie vandaan heb: van mijn eigen outfits. Een paar jaar geleden besloot ik namelijk om geen zwarte kleding meer aan te schaffen voor in de lente en zomer, alleen nog maar kleurtjes en wit. En daar ben ik nog steeds heel blij mee! Ik ben ook weg van schattige printjes, iets wat je ook terugziet in de sticker collectie.

Dazzling Dots

De eerste sticker die ik bedacht: de dazzling dots – groen met witte stipjes. Zoals Anna Kendrick eens zei: ‘You can’t have a bad day with polka dots’. Als dat nu ook eens werkt voor je bloedsuiker, dan is deze sticker een must-have

De stay happy x Diacé collectie

Cherry Sweet

Oh ik ben zo’n fan van deze sticker! Sowieso vallen kersen onder mijn favoriete fruit, maar ook in printjes vind ik ze fantastisch. Oh en soms gebruik ik ook nog kersensnoepjes als ik een lage bloedsuiker heb. Je begrijpt het: een kersensticker moest er komen. Mijn echte inspiratie voor deze sticker ben ik helaas ergens verloren: een canvas tote bag met precies hetzelfde printje als deze sticker. Gelukkig heb ik nog genoeg leuke tote bags van Diacé liggen.

Radiate Sunshine

Aangezien de zon de aanleiding is van het zichtbaar dragen van je diabetes gadgets, kan een sticker met zonnetjes natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast vind ik geel een heerlijke zomerkleur, lekker vrolijk.

ZES VROLIJKE PRINTJES

Naast de Dazzling Dots, Cherry Sweet en Radiate Sunshine, hebben we nog: Darling Daisy, Dreamy Clouds en Happy Hearts. Bekijk meer foto’s op Diacé’s Instagram.

De stickers zijn beschikbaar voor de Freestyle libre 2, 3 en de Omnipod.

VIER JIJ MEE?

Toen ik als 18-jarige student in het ziekenhuis kwam en de diagnose diabetes kreeg, had ik geen flauw idee wat me allemaal te wachten stond. Een ding is wel zeker: leven met diabetes is lastiger dan je denkt. Maar tegelijk had ik ook nooit verwacht wat voor mooie dingen het me allemaal kon brengen. Een super fijne community van diabuddies, waardoor je je niet alleen hoeft te voelen met diabetes. Ik ben jullie, mijn diabuddies, dan ook heel dankbaar. Met de sticker collectie hoop ik mijn happiness een beetje met jullie te kunnen delen.

Inmiddels leef ik alweer een aantal jaar met diabetes: vrijdag 12 augustus vier ik mijn 7e diaversary. En om dat samen met jou te vieren is er dat weekend een leuke actie voor je: 2 + 1 gratis op alle Stay Happy stickers. Cheers!

 

Lots of love,

Talitha