10 musthave diabetes accessoires voor de feestdagen

10 musthave diabetes accessoires voor de feestdagen

INTRO

It’s the most wonderful time of the year… 🎄 Hé, lieve diabuddies, de feestdagen staan voor de deur, en dat betekent tijd voor gezelligheid, lekker eten, en natuurlijk… schitteren met de mooiste diabetes accessoires! Zoals jullie ongetwijfeld wel weten, zijn er heel veel stijlvolle, elegante en ook feestelijke accessoires te vinden op onze webshop. Daarom hebben we een speciale selectie gemaakt van 10 musthave diabetes accessoires die perfect zijn voor deze tijd van het jaar.

Ben je klaar om te ontdekken hoe je deze feestdagen extra speciaal kunt maken met Diacé? Lees dan zeker verder! 👇

MED KEEPER VAN SWEET COLLECTIONS

Niets zegt meer ‘feest’ dan deze superstijlvolle pomphouder. Onze Med Keeper is vervaardigd uit hoogwaardig volnerf rundleer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Ideaal voor de feestdagen, want zo kan je comfort combineren met elegantie. Of je nu een chique diner hebt of een gezellige familiebijeenkomst, deze pomphouder houdt je pomp veilig en stijlvol bij de hand.

➡️ Beschikbaar in camel, bruin en zwart.

10 musthave diabetes accessoires voor de feestdagen

COMFORT BH POMPTAS

Voor de vrouwelijke diabuddies onder ons is de Comfort BH Pomptas een échte lifesaver tijdens de feestdagen. Dit handige tasje is discreet en comfortabel, waardoor het dé perfecte manier is om je pomp te dragen onder je feestkleding. Zo kun je zorgeloos genieten van alle feestjes, terwijl je pomp stijlvol binnen handbereik is.

➡️ Beschikbaar in zwart, naturel en met of zonder kant.

COMFORT SHORT DAMES

Ben je van plan om een little black dress of een leuk rokje te dragen? Dan is onze Comfort Short helemaal perfect om je Christmas Outfit mee af te werken. Deze short is niet alleen supercomfortabel, maar ook ideaal om je pomp discreet te dragen onder je feestjurk. Zo kun je dansen, lachen en genieten zonder je zorgen te maken over je pomp.

➡️ Beschikbaar in zwart en naturel en in kort of langer model.

GLITTER STICKERS VOOR JE SENSOR

Is jouw feestoutfit nog niet helemaal af? Voeg wat glitter & glamour toe met onze schitterende glitter sensorstickers. Zo blijft je sensor niet alleen stevig vasthangen, maar heb je er ook nog eens een eyecatching accessoire bij.

➡️ Beschikbaar in gouden glitters, blauwe glitters en zwart met blauwe glitters voor Libre 2, Libre 3, Omnipod en Dexcom G6/Dexcom One.

 

SNOW STARS SENSORSTICKER

Een sensorsticker die absoluut niet kon ontbreken op dit musthave-lijstje is ongetwijfeld onze dromerige Snow Stars sticker. Deze prachtige sticker met sneeuwsterren is ideaal voor de winterse feestdagen. Het geeft je sensor een feestelijke touch en laat je stralen tijdens de leukste tijd van het jaar!

➡️ Beschikbaar voor Omnipod, Libre 3 en Accu-Chek Guide.

SENSORHOUDERS IN ZILVER

Een zilveren sensorhouder is een must voor de feestdagen. Het past perfect bij elke feestelijke outfit en zorgt ervoor dat je sensor veilig en stijlvol blijft zitten. Bovendien past een ‘touch of silver’ bij elke outfit. Onze voorkeur gaat uit naar de variant met het rode bandje, voor extra Christmas vibes.

➡️ Beschikbaar voor Freestyle Libre 2 en 3, Dexcom G6/Dexcom One en Medtronic Guardian.

COMFORT ARMBAND IN NATUREL

Deze subtiele diabetes armband in een stijlvol nude kleur is niet alleen comfortabel, maar ook perfect om je sensor of pomp discreet te dragen. Het past bij elke outfit en is ideaal voor de lange feestavonden… Wist je trouwens dat er in deze armband een subtiel glittereffect aanwezig is?

EXPRESSIONMED STARS DEXCOM G6 FIXTAPE

Deze fixtape met sterren is niet alleen praktisch, maar ook superfeestelijk. Het houdt je sensor veilig op zijn plaats, terwijl het een vrolijke noot toevoegt aan je look. De witte kleur met de gouden sterretjes zijn ook helemaal in thema met Kerst! 🎄

EASY DIABETES TAS

De naam van deze tas zegt het zelf… Easy – en daarom dus ook perfect voor de feestdagen. Dit leuke tasje houdt al je diabetesbenodigdheden bij elkaar en is groot genoeg voor alles wat je nodig hebt tijdens een avondje uit.

De catchy quote op het tasje is dan weer een leuk extraatje.

DIACE VEGAN LEATHER PENNENTAS

Onze elegante pennenetui van vegan leer is de perfecte aanvulling op je feestelijke look. Het houdt je pennen en naalden netjes en stijlvol georganiseerd, en het tasje is ook lekker compact en daardoor zeer gemakkelijk om bij te houden tijdens elke feestelijke gelegenheid.

➡️ Beschikbaar in bruin en chocolate.

CONCLUSIE: SCHITTER MET DEZE 10 DIABETES ACCESSOIRES

De feestdagen zijn écht ongelooflijk leuk en gezellig, en diabetes zou je zeker niet mogen tegenhouden om ervan te kunnen genieten. Met deze 10 musthave diabetes accessoires ga jij praktisch, comfortabel én extra stijlvol de feestdagen tegemoet. Bestel je producten op onze webshop? Dan spaar je vanaf nu ook punten bijeen als één van onze trouwe diabuddies! Ontdek alles over ons loyaliteitsprogramma: De Diacé Club.

Enjoy a Sweet Christmas and a One-der-ful New Year, Diabuddies! 💛