Diabetes tassen maken het verschil

Diabetes tassen maken het verschil

Er wordt wel eens wat vergeten als we de deur uit moeten. Een handige diabetes tasje kan hierin het verschil maken. De afgelopen jaren heeft de medische sector vooruitgang geboekt als het gaat om hoogtechnologisch apparatuur voor diabetespatiënten. Maar aan de saaie grijze kleuren van de apparatuur kan nog gewerkt worden!

 

WAAROM EEN DIABETES TAS?

Onze diabetes tassen zijn ontworpen om al je diabetes benodigdheden in op te bergen. Het maakt je leven met diabetes een stukje eenvoudiger en aangenamer. De diabetes tassen zijn vaak voorzien van een vak voor je meet- en testapparatuur en randapparatuur zoals naalden en teststrips. Ook is er een vak om je injectiepennen koel in te bewaren. De diabetes tassen hebben een isolerende voering zodat de temperatuur in de tas constant blijft.

KIES DE DIABETES TAS DIE BIJ JE PAST

Organiseer al je diabetes materiaal in één van onze leuke en hippe diabetes tassen en schoudertassen. We hebben ze in alle prints, kleuren en maten. Zowel voor dames diabetes tassen, heren diabetes tassen als diabetes tassen voor kinderen. Kijk snel verder op deze pagina en kies één van onze tasjes voor diabetes die het beste bij je past!

DIABETES TASSEN VOOR VROUWEN

Voor de vrouwen met diabetes beschikken wij over diverse stijlvolle dames handtassen, heuptassen en compacte diabetes tassen. De dames tassen beschikken over ruimte en speciale vakken voor al je diabetes benodigdheden, waardoor ze erg handig in gebruik zijn. Kies bijvoorbeeld voor deze mooie en populaire Easy diabetes tas.

DIABETES TASSEN VOOR MANNEN

Voor de heren met diabetes beschikken wij over diverse nette en stoere rugzakken, schoudertassen en compacte diabetes tassen. De heren tassen beschikken over ruimte en speciale vakken voor al jouw diabetes benodigdheden, waardoor ze erg handig in gebruik zijn. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle blauwe diabetes tas van Elite Bags of de praktische Sweet Collections Icon zwarte herentas. 

DE MOOISTE DIABETES TASSEN VOOR KINDEREN

Voor de kinderen met diabetes beschikken wij over diverse vrolijke diabetes rugtassen, heuptassen en compacte tassen. De kindertassen beschikken over ruimte en speciale vakken voor al je diabetes benodigdheden, waardoor ze erg handig in gebruik zijn. Kies bijvoorbeeld voor de populaire Elite Dia’s Evo diabetes tas, of de kleurrijke diabetes tas voor kinderen van Elite Bags.

TOTE BAGS

De tote bag is hipper dan ooit! En met dit persoonlijke exemplaar val je helemaal op. Iedere tas is bedrukt met een diabetes quote. Vaak doet een tote bag je gelijk terugdenken aan jouw middelbare school. Maar hij is weer terug van weggeweest. Hij is niet alleen praktisch maar ook nog eens hip. Je mag (lees: moet) weer gezien worden met deze fijne print. Onze draagtassen zijn ook perfect geschikt om cadeau te doen aan iemand met diabetes.
De linnen tassen zijn gemaakt van 100% ecologisch katoen, erg verantwoord dus. En dankzij de langere hengsels draag je ze gemakkelijk om je schouder. Kies nu je favoriete tote bag!

INSULINE PEN TASSEN

Bij Diacé beschikken we over diverse insuline etui’s, in verschillende kleuren en maten. Hierdoor is er altijd één die past bij je. Kies bijvoorbeeld voor een leuke festival loop bag of een kleurrijke pentas van Sweet collections. Kijk snel verder op deze pagina en kies de insuline etui die past bij je!

POMPTASSEN VOOR JE INSULINEPOMP

Zoek je een oplossing om je insulinepomp op een aangename manier te dragen zonder dat hij steeds uit je broekzak valt? Het is niet nodig om verder te zoeken! Wij hebben een breed assortiment aan pomptassen en insulinepomp accessoires voor jouw insulinepomp. De afgelopen jaren heeft de medische sector vooruitgang geboekt als het gaat om hoogtechnologisch apparatuur voor diabetespatiënten. Maar aan de saaie grijze kleuren van de apparatuur kan nog gewerkt worden!

SOORTEN DIABETES POMPTASSEN

Er zijn verschillende soorten insulinepomp accessoires voor je insulinepomp in ons assortiment. Het verschilt natuurlijk per persoon hoe de tas het liefst gedragen wordt. Wij hebben pomptassen voor vrouwen die voorzien zijn van een bevestigingsclip zodat de pomp snel en eenvoudig aan de beha bevestigd kan worden. Er is ook een BH pomptas die rond aan de BH gedragen kan worden, geschikt voor onder een je kleding. Tot slot de heuptas. Hierin kun je al je diabetes voorraad organiseren en moeiteloos bij je dragen, deze zijn er ook voor kids!

KIES DE POMPTAS DIE BIJ JE PAST!

Onze pomptassen maken jouw leven met diabetes een stukje eenvoudiger en aangenamer. Bovendien zijn de pomptasjes niet alleen handig, maar ook trendy en hip! Zowel voor volwassenen als voor kids. Kijk snel verder op deze pagina en kies één van onze leuke pomptasjes die het beste bij je past!

KOELTASSEN VOOR JE INSULINE

Maak jij je vaak zorgen om de temperatuur van je insuline tijdens een korte trip? En ben je op zoek naar een handige manier om jouw insuline koel te bewaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment koeltassen voor jouw insuline. Onze koeltasjes zijn ideaal voor het bewaren van je insuline of medicijnen en koelen tot 45 uur!

KIES DE INSULINE KOELTAS DIE BIJ JE PAST!

Onze diabetes koeltassen maken jouw leven met diabetes een stukje eenvoudiger en aangenamer. Een koeltas zorgt ervoor dat de insuline op een constante en veilige temperatuur blijft. Zo kun je als diabetespatiënt altijd rustig je gang gaan, zelfs op warme zomerdagen. Onze koeltasetui’s zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar.https://diace.be/product-categorie/opbergen/koeltassen-voor-insulinepennen/https://diace.be/product-categorie/opbergen/koeltassen-voor-insulinepennen/

DE LEUKSTE FRIO INSULINE KOELTASSEN

De insuline koeltassen van Frio zijn erg geschikt om een insulinepen onderweg op temperatuur te houden. Bij Diacé beschikken we over diverse Frio koeltasjes. Ben jij op zoek naar een insuline koeletui voor één of meerdere insulinepennen?