Diacé is een win-winner

Diacé is een win-winner

Diacé is aan het groeien, en dat komt dankzij onze fantastische diabetes community. Nu ons merk zijn capaciteiten al bewezen heeft, zien wij het nog groter. Daarom lanceren wij een WinWinner campagne met het oog op: nog meer groei, diabetes een dragende stem geven én… iedereen laten zien hoe sterk onze diabuddies in hun schoenen staan! Leer in deze blog wat meer over ons bedrijf, waar wij voor staan, en hoe jij kan investeren in een veelbelovende onderneming in de groei.

HOE HET ALLEMAAL BEGON...

Wij zijn Nick en Stefanie, en wij hebben twee schatten van kinderen: Cédric (8 jaar) en Hailey (7 jaar). Cédric heeft sinds zijn 4 jaar diabetes type 1, en dat kan soms een héle uitdaging zijn. De meeste diabetes apparatuur vonden we saai en niet zo handig. Het voelde niet persoonlijk aan, en dat is voor een kind net heel belangrijk. Dus we begonnen onze zoektocht naar trendy diabetes accessoires waar iedereen zijn eigen identiteit in kan vinden. Als we niet vonden wat we zochten, maakten we het gewoon lekker zelf. Niet enkel voor onze Cédric, maar ook voor vele anderen die voor dezelfde uitdagingen staan.

Daarom bedachten wij een concept dat de diagnose van onze zoon kon omzetten in een positief verhaal. Wat zijn de ongemakken van diabetici in het dagelijks leven? Op welke manier kunnen wij deze ongemakken wegnemen of sterk doen afnemen? Door zelf de ervaring mee te maken, konden wij onze struggles en uitdagingen perfect in kaart brengen. Dat bracht ons tot een webshop voor accessoires die het dagelijks leven van diabetici héél wat minder vermoeiend maakt. Tadaaaam: meet Diacé! Dé webshop waar elke diabuddy terecht kan.

WAT MEER OVER DE DIACÉ WEBSHOP

Daily life met diabetes kan best ingewikkeld zijn. We know! Met Diacé willen we dan ook het leven met diabetes een stuk aangenamer maken. Diacé biedt een divers aanbod aan diabetes accessoires verzameld op één website. Don’t worry als dit voor jou allemaal nieuw of onwennig aanvoelt. Wij helpen jou tijdens de zoektocht naar de juiste diabetes accessoires.

Onze website is 24/7 beschikbaar en omdat we met een eigen voorraad werken kunnen we zorgen voor een snelle verzending van jouw materiaal. Lange wachttijden? No, no!

Je vindt op onze website de meest bekende Premium merken, alsook materiaal dat we zelf ontworpen hebben door onze eigen ervaringen met diabetes. We zijn best trots op de creativiteit van ons team. Zij maken van elk nieuw product een pareltje, en intussen hebben wij meer dan 1000 accessoires op onze webshop beschikbaar. Niet slecht, hé?

ONZE NIEUWSTE STAP: EEN WINWINNER CAMPAGNE!

Diacé opstarten was de meest gedurfde stap in ons leven, maar ook de beste omdat we mensen in dezelfde situatie als de onze een grote stap vooruit kunnen helpen. Ons bedrijf staat dan ook niet voor ‘verkoop’ of ‘cijfers’, maar voor warmte, menselijkheid en kwalitatief door het leven kunnen gaan. Wij willen daarom meer awareness creëren rond diabetes, en clichés de kiem smoren. Dromen over zo’n groot succes, hadden we nooit gedacht. Het plan is nu om een Europese waarde te zijn met een nog grotere impact. We willen iedereen bereiken met diabetes en zo één grote community samenbrengen. Onze WinWinner campagne is terug een stap naar groei en een Dia-tastische toekomst.

Wat het precies inhoudt? WinWinner is een online platform voor slimme investeerders. Via WinWinner kunnen ambitieuze ondernemers zoals wij, hun groeiplannen met hun netwerk delen om geïnteresseerde ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken én is er voor de investeerder minder kost en risico. Met andere woorden: voor elke partij een win! Heb jij interesse in dit project? Hier vind je alle info over onze campagne en WinWinner.

CONCLUSIE

The future is yellow! Ben jij lid van de diabetes community of heb jij verschillende diabuddies? Diacé is the place to go om leuke spulletjes te vinden die het leven van jou of je diabuddies een pak aangenamer kunnen maken. Ken je ons concept al en denk je: NICE! Neem dan zeker een kijkje op onze WinWinner pagina en misschien word jij wel de slimme investeerder die wij zoeken om te groeien!