Starten met de verkoop van diabetes accessoires? maak van jouw apotheek een diacé verkooppunt!

Starten met de verkoop van diabetes accessoires? Maak van jouw apotheek een Diacé verkooppunt!

INTRO

Als apotheker ben je meer dan een zorgverlener… Je bent een sleutelfiguur in de gezondheid en het welzijn van tal van klanten. De gezondheidszorg evolueert tegenwoordig aan een razendsnel tempo en bij Diacé bieden we je graag een unieke kans om mee te evolueren en te innoveren. Elke dag zijn er wereldwijd 166 mensen die de diagnose diabetes krijgen, en net daarom is het essentieel om als apotheker een rol te spelen in de levens van mensen met diabetes – of zoals wij ze noemen ‘onze diabuddies’.

Ontdek ons Starterspakket, een zorgvuldig samengestelde toolkit die jouw apotheek zal verrijken en je klanten met diabetes een aangenamer leven zal bezorgen. Wat er allemaal in ons Starterspakket voor verkooppunten zit? Dat ontdek je hier! 👇

HET VERHAAL ACHTER DIACE

Diacé begon als een klein idee, geboren uit onze persoonlijke ervaringen met diabetes. Wij zijn Nick & Stefanie, en onze zoon Cédric kreeg op vierjarige leeftijd de diagnose diabetes type 1. Doordat we dagelijks geconfronteerd werden met de uitdagingen van diabetesmanagement, zagen we een kans om het leven van mensen met diabetes te verbeteren. Met een combinatie van innovatie, passie en diepgaande kennis dankzij onze persoonlijke ervaringen met diabetes, groeide Diacé uit tot een toonaangevende online webshop, gespecialiseerd in leuke en handige diabetesaccessoires voor zowel kinderen als volwassenen. Ons doel? Het leven met diabetes niet alleen makkelijker, maar ook stijlvoller maken door middel van kleurrijke accessoires die we zelf ontwerpen, maken en testen.

Ondertussen zijn we ook al een heuse community geworden, en focussen we niet alleen meer op de verkoop van onze diabetes accessoires. We willen een statement maken in de wereld van diabetes, en al onze diabuddies zoveel mogelijk steunen.

1. STARTERSPAKKET: GESELECTEERDE BESTSELLERS

Ons starterspakket bevat een zorgvuldig geselecteerde collectie van bestsellers, die het hart van onze missie vertegenwoordigen. Deze producten zijn niet alleen praktisch en innovatief, maar ook ontworpen met een oog voor stijl en comfort. Elk item in ons pakket heeft als doel om het leven van mensen met diabetes te verbeteren. Denk maar aan onze sensorhouders, fixtapes en armbanden.

Starten met de verkoop van diabetes accessoires? Maak van jouw apotheek een Diacé verkooppunt!

2. STARTERSPAKKET: UITGEBREIDE PRODUCTINFORMATIE EN VERKOOPMATERIALEN

Als onderdeel van ons starterspakket ontvang je gedetailleerde productinformatie en aantrekkelijke verkoopmaterialen. Deze tools stellen je in staat om jouw klanten deskundig te adviseren, hen te ondersteunen in hun keuzes en een vertrouwensband op te bouwen.

3. STARTERSPAKKET: EXCLUSIEVE KORTINGEN EN PROMOTIES

Als nieuw verkooppunt van Diacé geniet je van exclusieve kortingen en promoties. Dit biedt jou de kans om concurrerende prijzen aan te bieden, terwijl je een gezonde winstmarge behoudt. Deze promoties zijn een uitstekende manier om nieuwe klanten aan te trekken en jouw verkoop te stimuleren.

4. STARTERSPAKKET: PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

Word je een Diacé verkooppunt? Dan mag je er zeker van zijn dat je er nooit alleen voor zal staan. Nick biedt jou met plezier persoonlijke begeleiding, training en ondersteuning waar nodig.

5. STARTERSPAKKET: TRAINING EN RICHTLIJNEN VOOR EEN VLIEGENDE START

Het starterspakket omvat ook een uitgebreide training en duidelijke richtlijnen. Deze zijn ontworpen om jou en jouw team te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om onze producten succesvol te verkopen en te adviseren.

6. STARTERSPAKKET: GEPERSONALISEERDE BROCHURES

Met onze gepersonaliseerde brochures kun je jouw apotheek onderscheiden in de zee van concurrenten. Deze brochures versterken niet alleen de professionele uitstraling van jouw verkooppunt, maar bieden ook een persoonlijke touch die klanten – en dan in het specifiek diabuddies – ongetwijfeld zullen waarderen.

7. STARTERSPAKKET: PROMOTIEMATERIAAL VOOR JOUW VERKOOPPUNT

Ons pakket bevat diverse promotiematerialen om jouw verkooppunt extra in de kijker te zetten. Deze materialen zijn ontworpen om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van jouw apotheek te vergroten… én je Diacé accessoires in de kijker te zetten!

CONCLUSIE: ZIN OM DEEL UIT TE MAKEN VAN EEN GROEIEND NETWERK?

Met Apotheek Daemers in Sint-Amandsberg en Apotheek Van Damme in Veurne als onze trotse partners, zien we een enorm potentieel voor een uitgebreid netwerk van Diacé-verkooppunten in België en daarbuiten. Voor onze ‘diabuddies’ is dit een geweldige kans om, naast online shoppen, persoonlijk advies en service te ervaren bij het kiezen van hun diabetesaccessoires. Ben je klaar om jouw apotheek naar een hoger niveau te tillen en een verschil te maken in de levens van alle mensen met diabetes?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over ons Starterspakket en ontdek hoe je één van onze verkooppunten kunt worden.

Samen kunnen we een wereld van verschil maken! 💛

Starten met de verkoop van diabetes accessoires? Maak van jouw apotheek een Diacé verkooppunt!