Familiedag 2022

Familiedag 2022

Een allereerste editie?

Op 4 juni gebeurde het: DIACÉ ORGANISEERDE HAAR EIGEN FAMILIEDAG! We verwelkomden meer dan 200 bezoekers met diabetes en hun familieleden. We hebben met z’n allen genoten van een dag vol plezier en al onze dia-buddies! Een droom die uitkwam om iedereen te verwelkomen en samen te genieten van zo’n warme community! Dieter Vanhauw, Dennis Volkaerts en Talitha Paauwe namen de bezoekers mee in een dag vol inspiratie en tips & tricks.

Onze gouden regel? Probeer te genieten van elke dag. Diabetes moet het leven niet beheersen, het moet een onderdeel blijven.

Kon je er niet bijzijn of wil je nog eens genieten van de Diacé familiedag? Herbeleef hem hier!

We nodigden 3 fantastische gastsprekers uit, elk met hun eigen verhaal:

 

 

GASTSPREKERS

Hippo & Friends – Dieter Vanhauw
Een toporganisatie die onderzoek doet naar een genezing voor type 1 diabetes. Ze creëren een beter bewustzijn en een betere levenskwaliteit van type 1 diabetes.

Savoir Aimer – Dennis Volkaerts
Dennis is zelf een grote sportliefhebber, maar met diabetes type 1 zijn er soms obstakels. Maak zelf mooie combinatie tussen je lichaam, diabetes en sport.

Diacé – Talitha Paauwe
Talitha creëert een groot bewustzijn door haar pomp en sensor duidelijk te tonen. Ze vergelijkt ons ook wel met superhelden!

DIABETESMARKT

Op de diabetesmarkt gingen de bezoekers vrij op stap tussen de standen. Hier stonden 6 verschillende standen die zich mee inzetten voor diabetes type 1:

Medtronic, Savoir Aimer, Hippo & Friends , Cheatah Cookies, Diabetes Liga en Diacé.

HET SPEELPLEIN

De kinderen leefden zich uit op het springkasteel, de volksspelen en de kinder make-up. Bij Julien kon elke bezoeker een associatie boogschutten volgen. Onder toezicht van vrijwilligers en medewerkers, hebben zij hier heel de dag kunnen ravotten. Er was geen tijd voor verveling op deze zonnige Diacé dag.
Na zo’n warme dag spelen, springen en schieten, kreeg iedereen nog een verfrissend ijsje  !

Geniet mee van de sfeerbeelden en herbeleef onze familiedag, bekijk hier.

Wij kijken alvast uit naar een volgende familiedag! Jullie komen toch ook?