Fix je zomer met onze fixtapes

Fix je zomer met onze fixtapes

Hoe fix ik dit?

En wat is het nut van fixtapes?

Thuis zitten wij met een pre-puberale zoon met diabetes die houdt van voetballen, wilde spelletjes, buiten zijn, zwemmen, en tal van andere knotsgekke en avontuurlijke bezigheden. Ouders van diabuddies weten allemaal dat de zomermaanden NOG uitdagender zijn dan de maanden tijdens een schooljaar. Kan jij raden waarom? Inderdaad, (meerdaagse) ZOMERKAMPEN… Help!

Gelukkig staat onze Diacé webshop vol met handige spulletjes om de zorgen van zowel kind als ouder een pak naar omlaag te helpen. Zo zijn er bijvoorbeeld onze fixtapes. Jouw nummer 1 hulpmiddel tegen loskomende of beschadigde sensoren. Ontdek ze in deze blog. You can thank us later.

FIXTAPES TO THE RESCUE!

Ben jij nieuw binnen de diabetes community? Of heb jij nog maar nét ontdekt dat Diacé bestaat? Dan kunnen wij beter geen tijd verliezen, en je meteen voorstellen aan één van de handigste producten in het diabetes universum: fixtape!

Een veelvoorkomende angst voor onze diabuddies, is dat de sensor zal loskomen tijdens het sporten, op uitstap of wanneer je ergens tegenaan stoot. Het is vervelend, en het zorgt voor groot ongemak terwijl je net zoveel plezier aan het maken was. Bummer!

Een extra verstevigende tape voor jouw OmniPod, FreeStyle Libre, Medtrum, Glucomen Day, Guardian of Dexcom lost dat probleem meteen op. De tape zorgt er niet alleen voor dat de sensor goed op zijn plaats blijft zitten, maar ook dat deze beschermd wordt tegen stof en zand, en dat deze beter tegen een duwtje kan. Drie keer hoera voor de Diacé fixtapes!

ENKELE LEUKE FEITJES

De fixtapes die je op de Diacé webshop kan bestellen zijn vervaardigd uit biocompatibel materiaal. Doordat ze latexvrij zijn, hebben ze een goede huidtolerantie en is irritatie een zeldzaamheid. Onze fixtapes zijn zweetbestendig en waterbestendig en rafelen niet. Laat jouw diabuddy dus maar hélemaal losgaan, of geniet zelf van een stevig zwempartijtje of tuinfeestje zonder zorgen. Maar er is meer…

De sterke lijm van de tape kan tot meer dan 10 dagen meegaan, dus zelfs wanneer jij op meerdaags kamp bent, of een reisje maakt, laat jouw fixtape je niet in de steek. Dankzij een perfecte grip en in het midden van de pleister het ventilatiegat is de tape de perfecte bevestiging voor jouw sensor. Let’s go!

STEVIGHEID TROEF

Naast onze fixtapes hebben wij nog 2 topproducten achter de hand die zorgen voor een versteviging en bescherming van jouw sensor. Enerzijds zijn er de Diacé sensorhouders in allerlei te gekke kleuren. Deze werden ontworpen door onze dia-loving designers die zich perfect kunnen inleven in de noden en wensen van onze community. De sensorhouder bevestigt je sensor met een verstelbare elastische band en is zeer comfortabel om te dragen op de bovenarm. Waarom een sensorhouder?

Ideaal voor:

  • Wanneer de fixatie van je sensor niet voldoende is en snel afvalt
  • Sport- of zwemfanaten
  • Als je een gevoelige huid hebt die geen pleisters verdraagt

Daarnaast hebben wij ook onze Comfort armbanden. Die zijn niet alleen comfortabel en licht in gewicht, maar hebben ook een extra troef die de voorgaande producten niet hadden: ze zijn in staat jouw sensor te verbergen. Heb jij even een dagje geen zin in allerlei vragen over jouw sensor? Dat snappen wij maar al te best! Hup, een armband in een leuk kleurtje erover en niemand hoeft te weten wat eronder zit.

De armband is gemaakt van hoogwaardig lycra dat nauw om bovenarm past. Door de elastische band aan de binnenkant blijft de armband mooi zitten, ook tijdens wilde spelletjes, sporten of zwemmen. Vergelijkbare armbanden op de markt kunnen ongemakkelijk zijn of zijn niet gemaakt van een ademende stof waardoor je sensor foutmelding kan geven. De Comfort armbanden zijn zo comfortabel en subtiel dat je bijna vergeet dat je hem draagt! Try it and find out… En deel je mening in onze community 😉

CONCLUSIE

Zo, helemaal klaar voor knotsgekke kampen, reisjes, festivals en meerdaagse tripjes? You’re welcome! Uiteindelijk is het ons grootste plezier om onze diabetes community de tijd van hun leven te geven, en dat kan ook MET diabetes. De spullen van Diacé kunnen daar natuurlijk voor een groot deel in meehelpen, de rest is aan jullie! Nemen jullie alvast een kijkje op onze webshop? Dat kan HIER. Vergeet vooral het volgende niet: Enjoy the Summer and go wild!