Je sensor of pomp pimpen!

Je sensor of pomp pimpen!

Is je sensor saai?

Vind jij je diabetessensor of reader ook een beetje saai? Ben je klaar met een simpele zwarte of witte reader? Dan zijn onze leuke stickers misschien een goede oplossing! Wij hebben voor meerdere sensoren en readers leuke stickers waardoor er meer kleur in je leven komt. Zoals we in ons nummer zeggen: I have type one/two pride!

 

SOORTEN STICKERS VOOR JE SENSOR OF READER

Wij hebben diabetes stickers voor veel verschillende apparaten! Van de Dexcom sensoren tot de Freestyle libre sensor tot de Medtronic pomp en sensor en Omnipod readers. Kies bijvoorbeeld voor een afbeelding van flamingo’s of voor de wereldkaart. Zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn er een heleboel leuke opties! Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

De stickers zijn ontwikkeld voor verschillende merken zoals Freestyle Libre, Dexcom, Omnipod, Tandem Diabetes, Bayer Contour en Medtronic Guardian. Ben je op zoek naar meer leuke diabetes accessoires? Kijk dan zeker verder op onze website.

ACCU-CHEK GUIDE STICKERS

Vind jij je Accu-chek Guide bloedglucosemeter er ook saai uitzien? Dan zijn onze leuke Accu-chek Guide stickers een goede oplossing! Met onze stickers kun je jouw Accu-chek opleuken. De Roche Accu-Check vinylstickers zijn van topkwaliteit en dienen als beschermende folie om krassen te voorkomen. Door de stevige kleefkracht ben je gegarandeerd van jarenlang plezier. Onze Roche stickers maken jouw leven met diabetes een stukje aangenamer. Naast het standaard assortiment aan verschillende prints en kleuren stickers hebben we ook seizoensgebonden prints.

FREESTYLE LIBRE SENSOR STICKERS

Wij hebben diabetes stickers voor veel verschillende apparaten! Van de Dexcom sensoren tot de Freestyle libre sensor en van Medtronic Guardian en Glucomen Day tot de Medtronic en Omnipod readers en pomp. De Freestyle Libre Sensor stickers zijn vrolijk voor het oog en beschikbaar in vele varianten. Kies bijvoorbeeld voor een afbeelding van een lekkere cupcake of voor een diabetes sticker.

MEDTRONIC 780G/670G/640G STICKERS

Medtronic ontwikkelt medische toestellen, waaronder insulinepompen. De Medtronic Minimed 780G is de opvolger van de Medtronic 640G en 670G. De insulinepomp wordt met behulp van een infusieset aangesloten op het lichaam. Hij geeft voortdurend kleine hoeveelheden insuline af. Je bloedglucosewaarde blijft daardoor stabieler dan bij het spuiten van insuline. Een insulinepomp kan gemakkelijk gedragen worden met een pomptas of draagband. Bovendien hebben wij verschillende Medtronic stickers in ons assortiment om jouw insulinepomp mee te pimpen.

TANDEM TSLIM X2 STICKERS

Tandem Diabetes ontwikkelt insulinepompen. De Tandem t:slim X2-insulinepomp is eenvoudig in gebruik, of u nu voor het eerst gebruik maakt van een pompbehandeling of al ervaren bent. Wanneer u een continue glucosemonitor van Dexcom (CGM) gebruikt, kunt u met de t:slim X2-pomp behandelingsbeslissingen nemen zonder uw vinger aan te prikken. De T-slim X2-insulinepomp is een van de kleinste pompen die er is. Een insulinepomp kan gemakkelijk gedragen worden met een pomptas of draagband. Bovendien hebben wij verschillende Tandem Tslim x2 stickers in ons assortiment om jouw insulinepomp mee te pimpen.

PIMP JE INSULINEPOMP OF SENSOR MET DE MEDTRONIC STICKERS

Vind jij je insulinepomp er ook saai uitzien? Dan zijn onze leuke Medtronic stickers een goede oplossing! Met onze stickers kun je jouw Medtronic 780G, 670G of 640G opleuken. De Medtronic vinylstickers zijn van topkwaliteit en dienen als beschermende folie om krassen te voorkomen. Door de stevige kleefkracht ben je gegarandeerd van jarenlang plezier. Onze Medtronic stickers maken jouw leven met diabetes een stukje aangenamer. Naast het standaard assortiment aan verschillende prints en kleuren stickers hebben we ook seizoensgebonden prints.

PIMP JE INSULINEPOMP MET DE TANDEM TSLIM X2 STICKERS

Vind jij je insulinepomp er ook saai uitzien? Dan zijn onze leuke Tandem stickers een goede oplossing! Met onze stickers kun je jouw Tandem Tslim x2 opleuken. De Tandem Diabetes vinylstickers zijn van topkwaliteit en dienen als beschermende folie om krassen te voorkomen. Door de stevige kleefkracht ben je gegarandeerd van jarenlang plezier. Onze Tandem stickers maken jouw leven met diabetes een stukje aangenamer. Naast het standaard assortiment aan verschillende prints en kleuren stickers hebben we ook seizoensgebonden prints.