Koop- en kijkdagen

KOOP- EN KIJKDAGEN

Intro

Leuk nieuws, want onze eerste koop- en kijkdag komt er binnenkort aan! Maar… wat houden die dagen precies in, waarom hebben we ze ingepland en belangrijker nog: wat is het verschil met online shoppen op onze supercoole webshop? Lees verder en kom alles te weten over onze koop- en kijkdagen!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Tijdens de koop- en kijkdagen kun je bij ons terecht om je favoriete diabetes accessoires te bekijken, uit te testen en daarna eventueel aan te kopen.

Heb je al even een leuke comfort armband op het oog, maar twijfel je nog om hem te bestellen omdat je niet 100% zeker bent dat je armband zal blijven zitten en je sensor voldoende zal verstevigd zijn?

Denk je elke keer wanneer je één van onze trendy sensorhouders ziet passeren: ‘Oh, dat wil ik wel!’, maar ben je bang dat je het storend zou vinden om een sensorhouder te dragen op je arm?

Dit zijn allemaal obstakels die we uit de weg proberen te helpen tijdens onze koop- en kijkdagen. Bovendien is ons team ook aanwezig om je advies te geven, tips te delen met je en zo samen met jou de leukste diabetes accessoires uit te kiezen.

Zo kan je dus in alle rust onze tofste accessoires bekijken, passen en zien of ze aan jouw verwachtingen voldoen.  Nog een fantastische reden om langs te komen op onze koop- en kijkdagen? Je krijgt van ons 10% korting op je aankopen. Diatastic, right?

WAAROM DOEN WE DIT?

Goede vraag! We doen dit niet omdat we een te grote stock hebben waar we van af willen of om andere redenen waar je misschien aan denkt.. Nee, absoluut niet! Waarom we dit wél doen? Omdat we weten dat onze diabuddies eeuwige twijfelaars kunnen zijn en graag eens concreet zien wát ze precies van plan zijn om aan te kopen. Bovendien hebben we ook heel wat diabuddies die het gewoon heel erg leuk vinden om nog eens bij ons langs te komen en erop los te shoppen.  Zo leren we jullie ook een beetje beter kennen én maak je misschien ook wel kennis met nieuwe diabuddies!

Dus eigenlijk is het voor ons een win-win: we kunnen jullie overtuigen van de topkwaliteit van onze trendy diabetes accessoires én we bouwen aan onze community. Hoe meer diabuddies er zijn om elkaar te steunen, hoe beter!

 

WAAROM NIET GEWOON ONLINE SHOPPEN?

Geen paniek, natuurlijk kun je nog steeds gewoon online blijven shoppen vanuit je zetel!  En als jij je daar het beste bij voelt, dan moet je dat zéker doen. Voor degenen die al beginnen te panikeren: dit is ook zeker geen aanloop naar het verdwijnen van onze webshop, want dat zouden we onze sweet diabuddies nooit aandoen!

We willen jullie gewoon de kans geven om met 100% zekerheid de leukste accessoires bij ons uit te kiezen, zonder dat je ook maar enige twijfels hebt. We beantwoorden ook heel graag al jullie vragen, als je die zou hebben.

En de 10% korting die je ontvangt op je aankopen is natuurlijk ook héél mooi meegenomen.

KOM LANGS!

Zo, hopelijk hebben we al jullie vragen over onze koop- en kijkdagen beantwoord. Als dit niet het geval zou zijn, mag je hieronder ook altijd een berichtje achterlaten en dan antwoorden we met veel plezier.

Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jullie allemaal te mogen verwelkomen en we hopen jullie zeker te zien op één van onze koop- en kijkdagen. Tot snel!

PRAKTISCHE INFO

Wanneer gaan onze koop- en kijkdagen door? De eerste ingeplande dag volgt al vrij snel, namelijk op donderdag 3 november 2022. Dit valt in midden in de herfstvakantie in België en dat hebben we uiteraard bewust gekozen, zodat jullie het niet hoeven te missen omdat jullie achter de schoolbanken zitten!

Verder hebben we nog twee andere koop- en kijkdagen ingepland tijdens de komende maanden. Ideaal dus als je jammer genoeg niet kan aanwezig zijn op 3 november.

➡️ Donderdag 1 december 2022
➡️ Donderdag 5 januari 2023

Ook onze laatste koop- en kijkdag valt tijdens de kerstvakantie in België – en dat is dan ook meteen het ideale moment om een shoppingtripje naar Antwerpen te doen met je diabuddies!

Waar onze koop- en kijkdagen precies doorgaan? In the place where all the Diacé magic happens! Bij ons, waar onze kantoren en ons atelier zich bevinden, in de Duwijckstraat 17 (2500 Lier in België). We zetten met plezier onze deuren open om jullie héél warm te ontvangen!

Hoe laat? Jullie zijn telkens welkom van 14u tot 20u, zo kunnen we zoveel mogelijk mensen de kans gunnen om langs te komen. Ook als het een werk- of schooldag is.