Meer zekerheid bij het dragen van je diabetessensor

Meer zekerheid bij het dragen van je diabetessensor

Ben jij bang dat je diabetessensor los gaat tijdens het dragen? Of wanneer je per ongeluk ergens tegenaan stoot? Dat probleem is zo opgelost door je Pod, Libre, Guardian of Dexcom te verstevigen met één van onze leuke fixtapes of sensorhouders. De Fixtapes zijn geschikt voor alle activiteiten! Ze zijn zweet- én waterbestendig en gaan zo’n 10 dagen mee. Vraag maar aan onze community!

 

SENSORHOUDER

Vind je het vervelend om een pleister te gebruiken om je sensor te verstevigen? Maar mis je zonder pleister die extra versteviging? Dan is deze sensorhouder een ultieme uitkomst! De houder is verkrijgbaar in meer dan tien verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils.

De sensorhouders zijn ontwikkeld voor Freestyle Libre, Dexcom G6 en Medtronic Guardian. Ben je op zoek naar meer leuke diabetes accessoires? Kijk dan zeker verder op onze website.

EEN SENSORHOUDER VOOR IEDEREEN 

De sensorhouder heeft een elastische band die je zelf kunt verstellen. De banden kunnen ook ingekort worden. Ze zijn vijftig centimeter lang waardoor het comfortabel gedragen kan worden op de gewenste lengtes. Dit zorgt ervoor dat iedereen deze band kan gebruiken.

KIES EEN FIXTAPE DIE BIJ JOUW PAST

Wij hebben fixtapes voor verschillende sensoren. Als aanbod bestaat uit diabetes fixtapes met verschillende patronen en kleuren. Zo is er altijd een geschikte variant voor jou! Voor jong en oud hebben wij aantrekkelijke opties. We hebben bijvoorbeeld een fixtape met donuts en ook een versie met dinosauriers!

De fixtapes of kinesiologie tapes zijn ontwikkeld voor Freestyle Libre, Dexcom, Omnipod en Medtronic Guardian.

BESCHERM JE SENSOR MET EEN ARMBAND

De armband beschermt je diabetes sensor of pod, ook tijdens wilde spelletjes, sporten of zwemmen.  Bovendien valt de sensor of pod minder op, waardoor het dragen ervan net een stukje minder vervelend is. De diabetes armbandjes verstevigen je sensor.

Door het zachte materiaal en het grote aantal maten past een diabetes armband altijd perfect. De armband is uitvoerig getest met bekende merken zoals de Enlite, Guardian, OmniPod, Dexcom en Freestyle Libre. Kijk verder op onze website voor meer diabetes accessoires.