Met deze diabetes accessoires ben je helemaal klaar voor kerst

Met deze diabetes accessoires ben je helemaal klaar voor kerst

Met kerst wil je het liefst even niet aan je diabetes denken. Gewoon lekker eten en samen genieten. Maar diabetes kun je natuurlijk nooit helemaal loslaten en daarom gebruiken we onze diabetes gadgets dit jaar gewoon om nóg meer te shinen tijdens kerst. Met deze accessoires ben jij helemaal klaar voor de feestdagen. Ook leuk voor op je verlanglijstje!

 

 

GLITTER STICKER VOOR JE SENSOR

Als je op je kerstbest bent opgedoft in een mooi jurkje of strak in pak, kun je natuurlijk niet aankomen met een saaie sensor of pomp. Met deze shiny glitter stickers ben je helemaal in kerststijl! Verkrijgbaar voor de Freestyle libre, Dexcom en Medtronic Guardian.

GLITTER STICKER VOOR JE POMP

Als je dan toch lekker bezig bent met de glitter, zoek er dan nog een matchende glitter sticker bij voor je pomp. Ga je voor blauw of goud? Verkrijgbaar voor de Omnipod PDM, Omnipod pods en Tandem Tslim x2.

DIABETES TAS

Sensor in kerstsfeer? Check. Pomp in kerstsfeer? Check. Het enige dat je nog nodig hebt is een mooie tas om al je diabetes spullen mee te nemen. Ga voor een chique rode clutch of een zilveren etui voor je pennen of pomp. Ook leuk om jezelf eens cadeau te doen.

MOK 'YES I CAN EAT THAT'

Ben je het inmiddels een beetje beu om tijdens het kerstdiner voor de 10e keer te vertellen dat je iets wél mag eten? Met deze mok is het gelijk duidelijk en hoef je niemand meer wat uit te leggen. Wel zo handig! ?

KAARS

Hoef jij helemaal niets te doen voor het kerstdiner, maar wil je tóch een beetje bijdragen? Neem deze kaars mee voor een gezellige sfeer aan tafel. Kerst is een periode waar we allemaal een beetje extra lief voor elkaar zijn en met deze kaars draag je dat gelijk duidelijk uit: You are a lot like my insulin, I can’t live without you!

HOODIE: COFFEE. INSULIN. WINE. REPEAT.

Tweede kerstdag is een perfecte dag om lekker uit te buiken van een uitgebreid diner en om nog even lekker te genieten van de feestdagen. Kruip lekker op de bank met een kerstfilm en een kop warme chocolademelk en maak het jezelf comfortabel met deze hoodie! Coffee, insulin, wine, repeat. Meer heb je niet nodig toch? ?

MEER WETEN?

Heb je vragen of wens je meer uitleg over onze producten van Diacé of dienstverlening? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!