Neem je medtronic insulinepomp overal mee met een pomptas

Neem je medtronic insulinepomp overal mee met een pomptas

Maak je gebruik van een Medtronic insulinepomp maar ben je daarnaast op zoek naar accessoires die jou voorzien van een combinatie van comfort en stijl? Met de diabetes accessoires van Diacé draag jij jouw Medtronic insulinepomp met zorg en zekerheid bij je.
Onze pomptasjes speciaal voor de Medtronic insulinepomp maken het namelijk mogelijk om zo praktisch mogelijk om te springen met jouw pomp!

MEDTRONIC EN DIABETES VAAK IN EEN ZIN GENOEMD

De insulinepomp van Medtronic is een begrip voor veel mensen met diabetes. De medische wereld boekt flinke successen als het gaat om hoogtechnologische apparatuur voor diabetespatiënten. Maar het uiterlijk van onder andere de insulinepomp laat vaak nog te wensen over. Bovendien kan het knap lastig zijn om de pomp op een draagbare manier met je mee te nemen. Een pomptas voor de Medtronic pomp biedt in deze gevallen het gemak en de afwisseling waar jij naar op zoek bent.

 

MEDTRONIC POMPTASJES VERRASSEND VEELZIJDIGE PRODUCTEN

Bij Diacé vind je verschillende categorieën pomptassen voor jouw insulinepomp van Medtronic. Zo zijn er draagbanden waarmee je de pomp op je buik draagt. Daarnaast maken we een onderscheid tussen pomptassen voor volwassenen en pomptasjes voor kinderen.

 

ACCESSOIRES VOOR JOUW MEDTRONIC INSULINEPOMP

Laat je ontzorgen door de diabetes accessoires van Diacé. Ben je op zoek naar handige én mooie diabetes accessoires? En ben je benieuwd naar de opties voor jouw insulinepomp? Wij helpen je graag! Neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op.

 

HET AANBOD AAN DIABETES ACCESSOIRES

Leven met diabetes vergemakkelijken en veraangenamen, dat is waarom we de Diacé webshop in het leven hebben geroepen. In onze webshop vind je naast pomptassen voor jouw insulinepomp diverse andere accessoires voor bij je hulpmiddelen. Denk aan sensorhouders en draagbanden, maar ook diverse tassen, kleding en versteviging. Ben jij op zoek naar diabetes accessoires maar twijfel je of kun je advies gebruiken bij je zoektocht? Diacé helpt je graag! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.