Ons diace atelier

Ons Diace Atelier

INTRO

Wow… Er zijn nog ontzettend veel van onze diabuddies die helemaal uit de lucht vallen als ze ontdekken dat we bij Diacé bijna al onze supercoole diabetes accessoires zelf maken! ? Net daarom vinden we het zo belangrijk om ons atelier (én alle diatastic talenten die er elke dag opnieuw keihard hun best doen om prachtige producten te maken ?) extra in de kijker te zetten… We zijn trots op wat we doen en vooral wat we op onze eigen Diacé-manier kunnen betekenen voor de diabetes community. ?
Zin om meer te weten te komen over wie er al onze kleurrijke stoffen en leuke materialen omtovert tot de accessoires die jij kent en absoluut niet meer zou kunnen missen? Lees dan zeker verder! ?

LOCATIE: ATELIER IN LIER

Iets wat we toch absoluut even moeten vermelden is de locatie van onze studio… Ons atelier bevindt zich namelijk gewoon in ons kantoor in Lier in België! We hebben er een volledige werkplaats voorzien om onze spullen op een kwalitatieve manier te kunnen produceren. Dit betekent dus dat elk diabetes accessoire dat je bestelt van onze eigen Diacé collectie van 100% Belgische productie is… Je shopt en steunt dus lokaal (als je van België bent ?)! ?

Ook wij bij Diacé zijn heel trots op het feit dat we zoveel van onze producten zelf bedenken, ontwerpen en uiteraard ook maken. We creëren onze accessoires tenslotte voor onze diabuddies. Het is voor ons dan ook heel belangrijk dat elk product vanuit het standpunt van iemand met diabetes geanalyseerd en getest wordt. Onze community speelt hier een heel grote rol in en we vragen onze diabuddies dan ook regelmatig om onze nieuwe producten uit te proberen in een soort testfase. Enkel zo kunnen we zeker zijn dat we jullie het allerbeste aanbieden, want dat is én blijft het belangrijkste voor ons… We willen dat onze accessoires een meerwaarde betekenen voor jullie en dat we met Diacé zo het leven met diabetes net dat tikkeltje kleurrijker, aangenamer en praktischer kunnen maken. ✅

WIE MAAKT DEZE MOOIE CREATIES?

LAURIEN: PRODUCT DESIGNER
Laurien is de product designer bij Diacé en eigenlijk een beetje het brein achter veel van onze te gekke accessoires. Het ontwerpen en maken van diabetes musthaves behoort tot haar takenpakket – iets dat ze met véél plezier uitvoert! Zelf gaat ze ook regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe creaties en toffe stoffen die ze kan gebruiken voor onze diabetes accessoires. Laurien is zonder twijfel een échte creatieve meerwaarde binnen ons team en we zijn héél blij dat ze elke dag met zoveel plezier haar job doet. En dat merk je ook aan de resultaten die ze aflevert, want de accessoires zien er keer op keer fantastisch uit! ?

EMMA: ATELIER ASSISTENT
Onze andere hoofdrolspeler in het atelier is Emma: de rechterhand van Laurien. Emma helpt bij zowat alles van productie… van naaien tot het maken van je favoriete fixtapes. Ze is uitgegroeid tot een echte expert in het produceren van diabetes accessoires en ze kan ondertussen al elk product kwalitatief klaar krijgen. Emma helpt Laurien zoveel mogelijk en leert graag bij. Zelf is ze helemaal verkocht van onze accessoires omdat ze zowel mooi als functioneel zijn. We vinden het dan ook fantastisch dat ze zo hard gelooft in ons concept en alles op alles zet om bij te dragen aan de productie van al onze sterke ontwerpen. ?

Onze eigen producten

Ons assortiment aan accessoires is erg uiteenlopend en er is ontzettend veel keuze! Denk maar aan handige pentasjes (sinds korts zelfs in leer!), pomptassen, maar ook comfort bh’s, shorts en belts… We voorzien echt allerlei verschillende producten om het voor volwassenen én kinderen met diabetes zo gemakkelijk – en leuk! – mogelijk te maken. De trendy kleurtjes en toffe patroontjes zorgen natuurlijk voor een extra fun geheel. ?

We maken in ons atelier echt te gekke producten waar we heel erg fier op zijn en die voor mensen met diabetes ook écht een verschil kunnen maken. Zo is er ook de mogelijk om voor accessoires te kiezen zoals onze diabetes armbanden, fashionable fixtapes, stevige sensorhouders… en echt nog heel veel meer! Onze eigen collectie bestaat intussen al uit tal van superleuke én handige accessoires. En… goed nieuws, want we zijn nog lang niet klaar met het ontwerpen van nieuwe producten!

➡️ Ons doel is om er voor jou te zijn met geweldige, maar vooral mooie diabetes musthaves die je leven aangenamer en eenvoudiger maken. En dat doen we in ons eigen atelier met stoffen en materialen die we zelf én vooral met heel veel liefde uitkiezen. Pas als we zeker zijn dat ze helemaal perfect zijn, plaatsen we ze online zodat iedereen ze kan bestellen.

Ben je benieuwd naar wat er nog allemaal behind the scenes in ons atelier gebeurt en welke nieuwe diabetes accessoires er nog in de maak zijn? Volg dan zeker onze socials of word lid van onze exclusieve community! ?