Ons verhaal

Ons verhaal

Achter de schermen

Welkom bij ons en het verhaal achter Diacé! Wij zijn Nick en Stefanie en onze zoon Cédric heeft sinds zijn 4 jaar diabetes type 1. De naam Diacé komt van diabetes en Cédric.

 

HET PRILLE BEGIN

Toen de diagnose werd vastgesteld, werden we overspoeld door een gevoeld van schuld en vooroordelen. De eerste reactie was: “Cédric is toch niet dik?” We waren nog zo onwetend en het was veel informatie om te verwerken. Het schuldgevoel hebben we snel achterwege gelaten en hebben ons toen helemaal verdiept in de wereld van diabetes type 1. Nu weten we dat het niet aan ons ligt, maar aan de pancreas die beslist heeft om er mee te stoppen.

Cédric vond zijn diabetes apparatuur maar saai en niet prettig, dus begonnen we aan een zoektocht naar trendy diabetes accessoires. Helaas, niets te vinden dat Cédric graag ziet. Het idee van Diacé is zo ontstaan: we vonden niets, dus maakten we de accessoires maar zelf.

Diabetes type 1 heeft heel het gezin getroffen. Onze levensstijl en voedingspatroon is veranderd. Zo letten we meer op de koolhydraten en suikers. We hebben gemerkt dat mensen vaak naar de suikers kijken voor mensen met diabetes, maar eigenlijk moet je naar de koolhydraten kijken. Zo is gewoon snoep meer controleerbaar, dan light candy.

ONZE WEBSHOP

Met Diacé willen we het leven met diabetes aangenamer maken door onze accessoires. Het is de meest gedurfde stap in ons leven, maar ook de beste omdat we mensen kunnen helpen. Met ons bedrijf willen we meer awareness creëren rond diabetes. Dromen over zo’n groot succes, hadden we nooit gedacht. Het plan is nu om een Europese waarde te zijn met een nog grotere impact. We willen iedereen bereiken met diabetes en zo één grote community samenbrengen.

Elke dag zijn we meer en meer trots op ons bedrijf en wat we ermee bereiken. We leren enkel maar meer over diabetes en elke ervaring, verhaal of blije reactie geeft ons een extra boost om er tegen aan te gaan.

DE GOUDEN REGEL

We hebben geleerd om niet te ver vooruit te kijken met diabetes. Proberen te genieten van elke dag, diabetes moet het leven niet beheersen, maar het moet een onderdeel blijven.

Heb je vragen of wens je meer uitleg over onze producten of dienstverlening? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Wij wensen jullie veel plezier op onze website.

Because together we are one.