Word jij de ster van onze volgende “over diabetes gesproken” podcast?

Word jij de ster van onze volgende “Over Diabetes Gesproken” podcast?

INTRO

Hé Podcast Peeps: wat is JOUW verhaal?

Iedereen die ons volgt, heeft waarschijnlijk al het één en ander over onze podcast gehoord. Persoonlijke verhalen, tips & tricks, inspiratie en waardevolle informatie… In onze podcastafleveringen van “Over Diabetes Gesproken”, is er nooit een stil of saai moment. Wij zijn dan ook best trots op het delen van al die beautiful diabetes talks! 😉 Tijd om jouw verhaal te delen? Laat van je horen, wij zoeken nog nieuwe podcast stemmen in België! Lees verder om meer te weten te komen, of schrijf je meteen in!

LAAT VAN JE HOREN

We zijn momenteel op zoek naar nieuwe deelnemers voor onze podcast ‘Over Diabetes Gesproken’, want we kunnen niet wachten om ons netwerk van diabuddies NOG meer uit te breiden. Don’t worry, je hoeft helemaal geen diabetes expert te zijn om aan onze podcasttafel mee te mogen aanschuiven! Ook vrienden, broers & zussen, ouders, tantes, leerkrachten of leiders van een jeugdbeweging die iemand kennen met diabetes zijn meer dan welkom in onze podcast. Elk verhaal telt, en kan van grote waarde zijn voor alle leden uit onze community!

 

Wij zijn vooral op zoek naar ervaringen die uit het leven gegrepen zijn, en naar waarheden die soms nog niet genoeg aanwezig zijn in dagdagelijkse gesprekken. Omdat ze ‘vergeten’ worden, omdat ze ‘taboe’ zijn, of simpelweg omdat je het gevoel hebt dat niemand geïnteresseerd is in jouw diabetes verhaal. So… time to tell us your diastory! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en naar je gekke verhalen te luisteren.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN ONZE PODCASTERS?

Het antwoord op deze vraag is nogal simpel: helemaal niks bijzonders! Het belangrijkste is dat jij jezelf mag zijn, en helemaal vrij bent om te vertellen wat je zelf wil. Maak voor jezelf uit wat jij misschien graag al eerder had geweten als kind bijvoorbeeld, of wat jij nuttige tips of tricks zou vinden.

Wij vinden het vooral belangrijk dat er geen taboes zijn, en dat het duidelijk is dat de diabetes community een warme familie is waar je steeds bij terecht kan voor raad en daad. En inderdaad, wij zijn er helemaal klaar voor om onze luisteraars te trakteren op een stevige portie goede raad!

Het enige wat wij dus verwachten van jou als jij langskomt in onze studio is: een goed humeur, zin om te babbelen, en nog meer zin om jouw diabuddies weer wat wijzer te maken, of eens goed te doen lachen! Uit ervaring kunnen wij gerust delen: we maken soms de gekste en meest onvergetelijke momenten mee tijdens onze podcasts, en ze zijn steeds de moeite waard!

 

 

 

Word jij de ster van onze volgende “Over Diabetes Gesproken” podcast?

OKÉ, IK DOE MEE

Heb jij tijdens het luisteren van onze podcast al eens het idee gehad: “Dat wil of kan ik ook?” Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat om eens langs te komen bij onze podcast host, Nick. Hij zal jou ongetwijfeld graag leren kennen. Maar opgelet… Nick heeft de eigenschap om de gekste verhalen uit onze podcasters los te krijgen! 😉

 

Interesse? Zoek ons op via onze socials, of schrijf je gewoon NU in!

CONCLUSIE

Heb jij zin om je verhaal of ervaring te delen, of heb je nog een te gekke story, of een SUPERTIP? Dan staan wij klaar om jou met open armen te ontvangen, en hier uitgebreid en in ontspannen sfeer over te kletsen. (weliswaar, met een microfoon onder je neus. Maar die ben je gauw vergeten!) Stuur ons meteen een berichtje, en vertel ons jouw dia-dreams en -stories! 💛

Luister hier onze podcast!
Word jij de ster van onze volgende “Over Diabetes Gesproken” podcast?