Event

Familiedag 2023

Familiedag 2023

Hi, je hebt onze familiedag gevonden!

03/06/2023
Duwijckstraat 17, 2500 Lier

We hebben vorig jaar een fantastische eerste editie gehad met maar liefst 200 bezoekers! Daarom staan we te popelen om onze tweede editie te organiseren en nog meer mensen mee te nemen in onze geweldige diabetes community!

Wat mag je verwachten deze dag?

Op deze dag valt er voor jong en oud van alles te beleven. Voor de kinderen hebben we leuke spelletjes en springkastelen. Terwijl zij zich onder het toezicht van onze vrijwilligers en medewerkers helemaal kunnen uitleven, hebben we ook iets speciaals voor hen in petto. We organiseren namelijk een kleurwedstrijd waarbij ze kans maken op een gesigneerd t-shirt van Jan Vertonghen, Rode Duivel! Deze kleurwedstrijd is een samenwerking met de Jan Vertonghen Foundation en belooft een geweldige prijs voor een gelukkige winnaar.

Er is nog een verrassing in petto voor de kinderen, maar we houden deze nog even geheim. We willen ervoor zorgen dat ze op de dag zelf een speciale verrassing ervaren die hun enthousiasme zal vergroten. We kunnen niet wachten om het met jullie te delen en jullie kinderen te zien stralen van vreugde tijdens het evenement!

Maar dat is nog niet alles! Ook de ouders kunnen genieten van een middag vol inspiratie met boeiende sprekers, zoals Talitha Paauwe, Ronnie Van der Linden, ….

Zij zullen jullie voorzien van leuke tips en tricks en de laatste innovaties op het gebied van diabetes.

En uiteraard zorgen we gedurende de dag voor gezonde snacks en drankjes, zodat iedereen vol energie blijft. We sluiten de dag af met heerlijke, verse broodjes, om nog even gezellig na te kunnen praten.

Doe mee aan onze kleurwedstrijd en maak kans op het gehandtekende t-shirt van Jan Vertonghen, speler van de Rode Duivels, terwijl je geniet van een dag vol plezier en informatieve sessies! Download de kleurplaat hier beneden!

Wanneer: 3 juni 2023 om 14:00-18:00
Waar: Duwijckstraat 17 2500 Lier
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via: info@diace.be

 

Sponsored by: De Rooy Lederwaren, Medtronic, Pareto HR, SD Worx, Funkhaus, Social Hippo, Good Good, Bolero, Embecta, Diabetes Liga, KBC Lier-Centrum, Xedo bv, Esign bv, Recht van ‘t veld, Peopleware, Papyrus

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Array