Team

Stefanie

Stefanie

Director of today

Buiten de “director of today” bij Diacé ben ik ook, samen met mijn man Nick, een fulltime trotse ouder van mijn fabuleuze kinderen: Hailey en Cédric.

Cédric heeft sinds zijn 4 jaar diabetes type 1. Als moeder wil je alleen het beste voor je kind. Dat kan echter lastig zijn als je kind belandt in een oninteressante  medische wereld. Saaie apparaten hebben dan ook onze zoektocht naar leuke accessoires in gang gezet.

Tot onze verbazing waren er niet veel hulpmiddelen op de markt, dus we begonnen maar zelf onze producten te ontwikkelen. Sinds juni 2021 werk ik voltijds bij Diacé, een enorm spannende stap, maar ik heb er nog geen seconde spijt van.

Weet jij trouwens waar de naam Diacé vandaan komt? Heel simpel, diabetes en Cédric! Voor Cédric is het natuurlijk geweldig dat hij als eerste alle producten mag testen.

Mijn taken

Ik zorg voor de de dagelijkse taakverdeling, boekhouding, website onderhoud en nieuwe producten ontwikkelen en nog zoveel meer…

Wat zeggen mijn collega's over mij?

Mijn collega’s zien me als een geboren leider, die empathie en oprechtheid combineert om iedereen in het bedrijf de kans te geven om zich thuis te laten voelen. Ze vinden me ook een echte “power woman”,die haar organisatorische en creatieve skills inzet om alles vlot te laten verlopen.

Mijn favoriete product

Moeilijke vraag, elk product dat we verkopen, daar sta ik 100% achter! Als ik dan toch een keuze moet maken,… kies ik voor het insuline pomptasje! Zo’n leuk product met verschillende designs en gemakkelijk in gebruik!

Stefanie