Dia-tastic diabetes mode voor mannen

Dia-tastic diabetes mode voor mannen

Een heuptasje, een etui of een leuke lederen handtas waarin je je insuline en andere diabetes benodigdheden in kan opbergen voor onderweg. Top! Tenminste, voor vrouwen… Als man is het niet altijd voor de hand liggend om een tas bij te hebben en je nog steeds stoer en confident te voelen. Introducing: onze diabetes mode voor mannen!

Diabetes is een ‘ongemak’, daar valt niet over te discussiëren. Ons doel bestaat eruit om de ongemakken zo klein en onopvallend mogelijk te maken, en het dagelijkse leven van diabetespatiënten niet enkel kleur, maar ook comfort te geven! Daarom ontwerpt Diacé inclusieve items voor ‘cool kids’ en mannen die handig en vol zelfvertrouwen op stap willen. Check it out!

BAGS & CASES

Pentassen, pomptassen, gekoeld of niet gekoeld. De Diacé collectie is behoorlijk uitgebreid én heeft voor elk wat wils. Een ‘tasje’ klinkt misschien niet zo mannelijk als gehoopt, maar hé, no panic: noem het dan gewoon #ETUI! Geef toe: het is gewoon superhandig, en dankzij de kwalitatieve lederen bekleding zien onze producten er fashionable en cool uit.

Nog een manier om het nuttige aan het aangename te koppelen is het volgende: gebruik jouw etui voor meerdere doeleinden. Dankzij de vele ingebouwde zakken en compartimenten kan je in jouw tas niet alleen je diabetes materiaal kwijt, maar ook de inhoud van je portefeuille en je telefoon. Stevig, multifunctioneel én duurzaam: dat klinkt al een pak stoerder, niet? 😉

ARMBANDEN & FIXTAPES

Safety First! Dankzij de fixtapes, armbanden en sensorhouders blijft je sensor in de gekste omstandigheden lekker op zijn plaats zitten. Alle gekke papa’s, zonen, nonkels en mannen met diabetes kunnen voortaan helemaal wild gaan zonder zorgen. Onze sportieve en comfortabele armbanden en fixtapes bestaan namelijk in ALLERLEI verschillende kleuren en patronen. Ga snel op zoek naar je personal favourite en kleur je dag! Als je een lid bent van diabetes liga, dan kan je zelfs hier sommige basisproducten goedkoper krijgen!

Sport en diabetes mode

Sporten met diabetes is een uitdaging op elk vlak. Voel ik daar een hypo aankomen? Heb ik wel voldoende drinken bij? Wat als mijn sensor niet goed blijft zitten? Zal ik gehinderd worden door mijn diabetes? Het zijn heel normale vragen, en dat hoort er nu eenmaal bij. Wij worden alvast happy van het feit dat onze mode op bepaalde punten een goede hulp kan zijn om vervelende situaties te vermijden en om iedereen met diabetes aan te moedigen dat je wel gewoon alles kan doen wat je zelf wil. Go diabuddies!

TRUIEN & T-SHIRTS

Hoodies, t-shirts & sweaters met funny quotes: it’s definitely a guy’s thing! Onze kledinglijn is er voor iedereen, dus ook voor jongens en mannen die trots zijn op hun diabuddy’s of op hun eigen lifestyle met diabetes. Voor de allerkleinsten tot de meest ‘wijze’ diabuddies: onze ontwerpen kennen geen leeftijd of label. Kies jij een ontwerp met een quirky quote, of toch eerder één van onze trendy en stylish kledingstukken? One thing is for sure: You’re gonna look freakin’ #FABULOUS!

Fun Fact: Sommige van onze hoodies en tshirts zijn speciaal ontworpen voor Diawareness vzw en de opbrengst gaat integraal ter ondersteuning naar deze prachtige organisatie die ervoor zorgt dat diabetes type 1 positiever en beter onder de aandacht wordt gebracht. Hooray!

STICKERS

If it sticks, it kicks! Mannen zijn af en toe basically kinderen met baarden: ze houden wel van een funny element in hun dagelijks ritme. Hou jezelf daarom gewoon lekker jong van geest en bedek jouw ‘saaie’ sensor met een grappige of opvallende sticker die hélemaal bij jouw persoonlijkheid past.

De sensor is er nu eenmaal, en die gaat wellicht nooit meer weg… Dan kun je er maar beter een funky twist aan geven, toch? Ons aanbod is intussen zo gegroeid, dat elke bezoeker wel een perfect passende sticker op onze webshop kan terugvinden. Dit is trouwens ook een leuk #GiftIdea voor jouw liefste diabuddy!

CONCLUSIE: DIACÉ IS ER VOOR IEDEREEN! 

Who says shopping is for girls! Iedereen wil er toch opperbest uitzien wanneer je een dagje gaat stappen? Onze producten zijn er dan ook voor IEDEREEN die op zoek is naar handige items om hun daily diabetes life wat spark te geven. Jouw stoere zoon, neefje, kleinkind of vriend kan dan ook naar hartenlust uit de bol gaan dankzij de hulp van onze unieke Diacé producten. (trouwens: dit geldt ook voor elke stoere meid, vriendin of coole tante natuurlijk!)

Wat wij vooral willen zeggen is het volgende: support each other! Nu wij al enige tijd bestaan merken wij dat de kleren en de producten van Diacé niet alleen een nuttige hulp bieden in het dagelijks leven, maar bovendien de fantastische eigenschap hebben om mensen dichter bij elkaar te brengen. Dàt is de kracht van de diabetes community en van ons merk. Shop erop los via onze webshop en wie weet zien wij jou binnenkort schitteren in het straatbeeld met één van onze mooie items!