Familiedag 2023: kom jij ook?

Familiedag 2023: kom jij ook?

INTRO

Yes, het is weer zover! Na een supergeslaagde editie van onze allereerste Familiedag in 2022, hebben we besloten om dit jaar opnieuw een tweede editie in te plannen. Meer praktische details over onze volgende familiedag vind je verder in deze blog, maar eerst nemen we je even mee naar het wie, wat en waarom achter onze Familiedag. Daarna gaan we over naar het waar en wanneer. ?

➡️ Zie jij een bezoekje aan onze Familiedag 2023 al helemaal zitten en ben je eigenlijk gewoon op zoek naar de praktische details? Just scroll down! ✅

ONZE FAMILIEDAG: HOE IS HET INITIATIEF ONTSTAAN?

Dit superleuke evenement wordt elk jaar georganiseerd door ons eigen bedrijf Diacé en is ontstaan uit het idee om op een leuke, casual manier onze diabetes community te kunnen samenbrengen. Oké, we spreken elkaar wel online in onze Facebook groep, via onze socials en we proberen jullie – zoals jullie waarschijnlijk wel al gemerkt hebben ? – ook op nog heel wat andere originele manieren te bereiken. Maar toch is face-to-face contact nog steeds heel belangrijk. Daarom leek het ons leuk om een Familiedag te organiseren waarbij we onze volledige diabetes community hebben uitgenodigd. Jong, oud, diabetes type 1 of 2, familieleden,… iedereen was en is meer dan welkom op onze Familiedag. ?

We hadden een vermoeden dat er wat opkomst zou zijn voor onze eerste editie vorig jaar, omdat we wel wisten dat er wat vraag naar was. Toch hadden we nooit verwacht dat het zo’n groot succes zou zijn! Na afloop kregen we ook heel wat positieve feedback en complimentjes en dat deed ons ontzettend veel deugd. ? Maar het leukste aan heel onze Familiedag was toch wel dat we erin geslaagd waren om zoveel van onze diabuddies en hun naaste omgeving samen te brengen en met hen een echte topnamiddag te beleven. ?

VOOR WIE IS HET?

Zoals eerder vermeld waren er vorig jaar heel wat verschillende mensen aanwezig en ook dit jaar hopen we op hetzelfde! Diabuddies uit België, Nederland,… het maakt helemaal niet uit van waar je komt, iedereen is meer dan welkom. Voor onze allerkleinste diabuddies voorzien we ook heel wat diatastic entertainment, denk maar een springkastelen en coole spelletjes. ? Alle kids kunnen dus naar hartenlust ravotten – onder toezicht van behulpzame en zorgzame vrijwilligers en medewerkers. De ouders of onze diabuddies die niet meer staan te springen om te springen ? kunnen dan weer leuke babbels slaan met elkaar en luisteren naar de inspirerende sprekers die leuke tips & tricks komen delen en ook meer vertellen over de innovatie rond diabetes. ✅

Uiteraard worden er ook gezonde snacks en drankjes voorzien om daarna af te sluiten met lekkere, verse broodjes. ?

Familiedag 2023: kom jij ook?

WANNEER GAAT DE FAMILIEDAG DOOR?

We hebben de tweede editie van ons favoriete evenement dit jaar ingepland op zaterdag 3 juni 2023. Net voor de zomervakantie, zo ben je zeker dat je ook lekker op reis kan tijdens het verlof. ? Bovendien hopen én rekenen we eigenlijk ook al op zonnestraaltjes die ons lekker warm houden, zonder dat we het natuurlijk té warm krijgen. De Frio koeltasjes houden misschien wel jullie insuline op een constante temperatuur, maar dat geldt niet voor onze diabuddies en hun lichaamstemperatuur! ?

? Onze Familiedag start om 14u en eindigt om 18u.

WAAR GAAT DE FAMILIEDAG DOOR?

Onze trouwe Diacé-fans zijn er ongetwijfeld al eens geweest voor de vorige Familiedag of voor één van onze Koop- en Kijkdagen… Omdat het voor ons heel belangrijk is dat we zo dicht mogelijk staan bij onze community, laten we dergelijke evenementen graag écht bij ons doorgaan.

Onze werkplek, de plaats waar we elke dag keihard ons best doen om jullie van leuke, nieuwe en kleurrijke diabetes accessoires te voorzien… De plek waar al onze diabetes musthaves letterlijk ontworpen en gemaakt worden door ons fantastisch team! ?

? Locatie Familiedag 2023: Duwijckstraat 17, 2500 Lier in België

SCHRIJF JE IN EN KOM OOK

Om te weten hoeveel we van wat moeten voorzien, vragen we wel om even vooraf in te schrijven als je zin hebt om te komen. Inschrijven neemt maar een minuutje in beslag en zo weten we meteen hoe we jou en je gezin zo goed mogelijk kunnen verwelkomen en kunnen we ook overal rekening mee houden. Inschrijven kan via deze link. ✍️

TOT SLOT...

Onze Familiedag 2023 gaat door op zaterdag 3 juni 2023 van 14u – 18u in de Duwijckstraat 17 (2500 Lier). Wij kijken er ontzettend hard naar uit en we zijn ervan overtuigd dat het een fantastische diabetes-proof dag vol plezier en waardevolle informatie wordt. Heb jij zin om te komen, fun te maken, bij te leren en heel wat nieuwe diabuddies te leren kennen? Schrijf je dan zeker in! ?

Familiedag 2023: kom jij ook?